reklama
aniajg2
Fanka BB :)
Trzymam kciukiU mnie dokładnie 7 dni do @ i już się doczekać nie mogę aż przyjdzie i będę mogła zacząć clo i dupka. Męża już powiadomiłam ze od 08-14 kwiecień ma być w domu [emoji2] może w końcu się uda [emoji1364][emoji1364]
Amur
Nie staraliscie sie w tym cyklu ?U mnie dokładnie 7 dni do @ i już się doczekać nie mogę aż przyjdzie i będę mogła zacząć clo i dupka. Męża już powiadomiłam ze od 08-14 kwiecień ma być w domu [emoji2] może w końcu się uda [emoji1364][emoji1364]
Joanulka
Nie staraliscie sie w tym cyklu ?
Tylko raz po @ i raz po owulacji wiec na pewno nic z tego. Z obserwacji śluzu wszystko narazie wyglada tak samo jak w nieudanych cyklach wiec wątpię szczerze ze @ miałaby nie przyjść.
Amur
Roznie bywa moze to byl zloty strzal życze Ci tegoTylko raz po @ i raz po owulacji wiec na pewno nic z tego. Z obserwacji śluzu wszystko narazie wyglada tak samo jak w nieudanych cyklach wiec wątpię szczerze ze @ miałaby nie przyjść.
Na NFZ do ogarnietego lekarza raczej ciężko się dostać. Bynajmniej w moim mieście. Ja mam mieć @ za 4dni. Jak zwykle ogarnia mnie nadzieja ze „a może jednak się udało” .....chociaż za chwile się strofuję że to przecież nie możliwe.
Buziaki!!
Buziaki!!
Amur
Badz dobrej mysli, ja tez myslalam ze dupa w tym cyklu z powodu tej glupiej lekarki, ale teraz mam nadzieje owulka jutro lub w pon. Takze ogien ha haNa NFZ do ogarnietego lekarza raczej ciężko się dostać. Bynajmniej w moim mieście. Ja mam mieć @ za 4dni. Jak zwykle ogarnia mnie nadzieja ze „a może jednak się udało” .....chociaż za chwile się strofuję że to przecież nie możliwe.
Buziaki!!
3mam kciuki za was dziewczyny!
Joanulka
Roznie bywa moze to byl zloty strzal życze Ci tego
Nie wierze w cuda ale dziękuje [emoji1364][emoji1364]
Joanulka
Badz dobrej mysli, ja tez myslalam ze dupa w tym cyklu z powodu tej glupiej lekarki, ale teraz mam nadzieje owulka jutro lub w pon. Takze ogien ha ha
3mam kciuki za was dziewczyny!
Owocnych bobosexow [emoji12]
reklama