reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Już jestem po monitoringu 10dc mam trzy pęcherzyki 16 17 I 19 mm dzisiaj doktor nie przypisał mi ovitrelle mam się zgłosić w piątek na kolejny monitoring endo cienkie 5mm więc cały czas biorę estrofem dodatkowo zaczynam Acard 75 1x1 i mam zlecone kilka dodatkowych badań do zrobienia 😐

Cześć dziewczyny 😊 jak dobrze pójdzie to za dwa dni zacznę brać Clostilbegyt, czekam tylko na @ i mogę od 2dc brać tak kazał lekarz. Stąd moje pytanie czego się spodziewać po tym leku? Na co zwracać uwagę podczas cyklu i monitoringów?
Ja tez miałam uderzenia gorąca,
Pecherzyki były
Ładne endometrium
2 cykle nieudane
Zawsze miałam dość skąpe miesiączki - po clo mam bardzo obfite.

Ja tez miałam uderzenia gorąca,
Pecherzyki były
Ładne endometrium
2 cykle nieudane
Zawsze miałam dość skąpe miesiączki - po clo mam bardzo obfite.
Na razie czekam na @ żebym mogła zacząć brać Clo, narazie 37 dc, 3 dni po terminie i nic nie wskazuje aby miała przyjść a dzisiejszy test negatywny 😔

Na razie czekam na @ żebym mogła zacząć brać Clo, narazie 37 dc, 3 dni po terminie i nic nie wskazuje aby miała przyjść a dzisiejszy test negatywny 😔
Ja zgłosiłam się do lekarza bo okres spóźniał mi się z tydzień i dostałam Duphaston do czasu aż pojawi się krwawienie i dopiero od 2giego dnia cyklu CLO.

reklama
Hej dziewczyny mam dzisiaj 3 monitoring w tym tygodniu 😑😑😑 w piątek moje pęcherzyki lada chwila miały pękać było ich trzy 🙂 endo sie poprawiło z 5 mm na 1cm 🙂 nie dostałam ovitrelle😐 niby przy unormowanej prolaktynie mają pękać same dzisiaj się okaże czy popękały 🤔

Do góry