Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
Mam monitoring za 20 minut właśnie czekam coś czuję że mogły mi przerosnac pęcherzyki bo boli mnie lewy jajnikI jak tam monitoring?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam monitoring za 20 minut właśnie czekam coś czuję że mogły mi przerosnac pęcherzyki bo boli mnie lewy jajnikI jak tam monitoring?
Nie bój się będzie dobrzeByłam w klinice w poniedziałek zabieg . Powiem wam tak szczerze że cykam się strasznie
Ja tez miałam uderzenia gorąca,Cześć dziewczyny jak dobrze pójdzie to za dwa dni zacznę brać Clostilbegyt, czekam tylko na @ i mogę od 2dc brać tak kazał lekarz. Stąd moje pytanie czego się spodziewać po tym leku? Na co zwracać uwagę podczas cyklu i monitoringów?
Trzymam kciuki, ja prawdopodobnie będę miała w przyszłym tygodniu, tez się cykam..Byłam w klinice w poniedziałek zabieg . Powiem wam tak szczerze że cykam się strasznie
Na razie czekam na @ żebym mogła zacząć brać Clo, narazie 37 dc, 3 dni po terminie i nic nie wskazuje aby miała przyjść a dzisiejszy test negatywnyJa tez miałam uderzenia gorąca,
Pecherzyki były
Ładne endometrium
2 cykle nieudane
Zawsze miałam dość skąpe miesiączki - po clo mam bardzo obfite.
Rośnijcie zdrowo [emoji3590]Hejka. Ja się pożegnałam wczoraj z panem doktorem z kliniki pięknym robaczkiem na USG
Ja zgłosiłam się do lekarza bo okres spóźniał mi się z tydzień i dostałam Duphaston do czasu aż pojawi się krwawienie i dopiero od 2giego dnia cyklu CLO.Na razie czekam na @ żebym mogła zacząć brać Clo, narazie 37 dc, 3 dni po terminie i nic nie wskazuje aby miała przyjść a dzisiejszy test negatywny
Clo też mam od 2dc tylko jeszcze nie mam okresu i nie mogę zacząć braćJa zgłosiłam się do lekarza bo okres spóźniał mi się z tydzień i dostałam Duphaston do czasu aż pojawi się krwawienie i dopiero od 2giego dnia cyklu CLO.