reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Już jestem po monitoringu 10dc mam trzy pęcherzyki 16 17 I 19 mm dzisiaj doktor nie przypisał mi ovitrelle mam się zgłosić w piątek na kolejny monitoring endo cienkie 5mm więc cały czas biorę estrofem dodatkowo zaczynam Acard 75 1x1 i mam zlecone kilka dodatkowych badań do zrobienia 😐

Cześć dziewczyny 😊 jak dobrze pójdzie to za dwa dni zacznę brać Clostilbegyt, czekam tylko na @ i mogę od 2dc brać tak kazał lekarz. Stąd moje pytanie czego się spodziewać po tym leku? Na co zwracać uwagę podczas cyklu i monitoringów?
Ja tez miałam uderzenia gorąca,
Pecherzyki były
Ładne endometrium
2 cykle nieudane
Zawsze miałam dość skąpe miesiączki - po clo mam bardzo obfite.

Ja tez miałam uderzenia gorąca,
Pecherzyki były
Ładne endometrium
2 cykle nieudane
Zawsze miałam dość skąpe miesiączki - po clo mam bardzo obfite.
Na razie czekam na @ żebym mogła zacząć brać Clo, narazie 37 dc, 3 dni po terminie i nic nie wskazuje aby miała przyjść a dzisiejszy test negatywny 😔

Na razie czekam na @ żebym mogła zacząć brać Clo, narazie 37 dc, 3 dni po terminie i nic nie wskazuje aby miała przyjść a dzisiejszy test negatywny 😔
Ja zgłosiłam się do lekarza bo okres spóźniał mi się z tydzień i dostałam Duphaston do czasu aż pojawi się krwawienie i dopiero od 2giego dnia cyklu CLO.

reklama
Hej dziewczyny mam dzisiaj 3 monitoring w tym tygodniu 😑😑😑 w piątek moje pęcherzyki lada chwila miały pękać było ich trzy 🙂 endo sie poprawiło z 5 mm na 1cm 🙂 nie dostałam ovitrelle😐 niby przy unormowanej prolaktynie mają pękać same dzisiaj się okaże czy popękały 🤔

Do góry