KiedyPytam
Fanka BB :)
Ponoc max do 2,0Dziewczyny jakie powinno być tsh w naszych przypadkach bo już głupieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponoc max do 2,0Dziewczyny jakie powinno być tsh w naszych przypadkach bo już głupieje
W czwartek robiłam miałam 3 wczoraj robiłam w klinice i miałam 1.8Ponoc max do 2,0
Mi endokrynolog mówił, że tsh powinno być niższe niż 2 przy staraniach o ciąże i podczas też :-)W czwartek robiłam miałam 3 wczoraj robiłam w klinice i miałam 1.8
To ładna. Ja mam 1,9 mówią że bez zastrzeżeńW czwartek robiłam miałam 3 wczoraj robiłam w klinice i miałam 1.8
A dostałaś hCG na pęknięcie? Ile jednostek?Melduje się po USG w 17 dc. Nie było owulacji. Trzy pęcherzyki. Nie pękł żaden. A one zamiast rosnąć tak jak zawsze kiedy nie pękały, zaczęły maleć. Cały cykl jeżdżenia do kliniki, zastrzyki z gonadotropinami poszły się.....
Jak żyć