reklama
Manua
Fanka BB :)
Ja w brzuchW jakie miejsce podajecie sobie te zastrzyki (pregnyl, ovitrelle)?
princess_88
Mi robi w szpitalu pielęgniarka w doopkeW jakie miejsce podajecie sobie te zastrzyki (pregnyl, ovitrelle)?
Manua
Ja ostatnio robię sobie sama . Nawet nie wiecie jak zastrzyk działa na mojego męża spiepsza do łazienki bo się igły boiMi robi w szpitalu pielęgniarka w doopke
Natulenka 2040
Zaangażowana w BB
Ja też w brzuchW jakie miejsce podajecie sobie te zastrzyki (pregnyl, ovitrelle)?
HIMOCYSTEINA
Odebrałam wyniki homocysteina i norma to 5-12 a ja mam 10.2.
Niby w normie ale wysoki wynik. Czytałam, że może to być mutacja genu mthfr... Czy któraś miała podobny wynik homocysteiny?
Ja nie robiłam homocysteiny, i tak biorę foliany w formie dostępnej nawet dla osób z mutacja (Pregna start)
Zastrzyk Pregnyl wzięty 30h temu, pecherzyki jeszcze nie pękły, boje się ze nie pękną i ze kolejny cykl będzie zmarnowany z powodu samych niepękających pęcherzyków. Dopada mnie załamka
reklama
Manua
Kurde to nie dobrze mi to tak po 12 godzinach pękająJa nie robiłam homocysteiny, i tak biorę foliany w formie dostępnej nawet dla osób z mutacja (Pregna start)
Zastrzyk Pregnyl wzięty 30h temu, pecherzyki jeszcze nie pękły, boje się ze nie pękną i ze kolejny cykl będzie zmarnowany z powodu samych niepękających pęcherzyków. Dopada mnie załamka