reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Mi gin powiedział ze w tłuszczyk i mogą być oba zastrzyki w jedno miejsce (mam wziac 2amp Pregnyl), czyli można w miejsc dowolne, tyle dobrze
Mój chłop mi nie zrobi w życiu, także muszę sama :)

Zrobiłam, oba zastrzyki Pregnyl w jedno miejsce - pośladek, poza ukłucie sam zastrzyk nie bolał na szczescie, pozostaje czekac, mam w piątek poopoludniowo-wieczornej kontrolę pęcherzyków czy pękły

HIMOCYSTEINA
Odebrałam wyniki homocysteina i norma to 5-12 a ja mam 10.2.
Niby w normie ale wysoki wynik. Czytałam, że może to być mutacja genu mthfr... Czy któraś miała podobny wynik homocysteiny?

HIMOCYSTEINA
Odebrałam wyniki homocysteina i norma to 5-12 a ja mam 10.2.
Niby w normie ale wysoki wynik. Czytałam, że może to być mutacja genu mthfr... Czy któraś miała podobny wynik homocysteiny?

Ja nie robiłam homocysteiny, i tak biorę foliany w formie dostępnej nawet dla osób z mutacja (Pregna start)

Zastrzyk Pregnyl wzięty 30h temu, pecherzyki jeszcze nie pękły, boje się ze nie pękną i ze kolejny cykl będzie zmarnowany z powodu samych niepękających pęcherzyków. Dopada mnie załamka :(

reklama
Ja nie robiłam homocysteiny, i tak biorę foliany w formie dostępnej nawet dla osób z mutacja (Pregna start)

Zastrzyk Pregnyl wzięty 30h temu, pecherzyki jeszcze nie pękły, boje się ze nie pękną i ze kolejny cykl będzie zmarnowany z powodu samych niepękających pęcherzyków. Dopada mnie załamka :(
Kurde to nie dobrze mi to tak po 12 godzinach pękają

Do góry