reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Jestem załamana... Chcę mi się wyć...
Mam zrobić drożność jak dostanę @ a na pewno dostanę bo coś nie tak z owulacją było.
Jajowody drożne ->3 m-ce podwójnej stymulacji, później in vitro
Jajowody niedrożne -> in vitro

Jestem załamana... Chcę mi się wyć...
Mam zrobić drożność jak dostanę @ a na pewno dostanę bo coś nie tak z owulacją było.
Jajowody drożne ->3 m-ce podwójnej stymulacji, później in vitro
Jajowody niedrożne -> in vitro
Powiem tak mi lekarz powiedział że lapo jest lepsze niż drożność, bo laparoskopia wykryje wszystko a nie raz tak było że po drożności okazało się że jest ok a po lapo wyszło że nie . Dlatego u mnie lekarz od razu chce zrobić lapo żeby w razie czego od razu zareagować jak coś będzie nie tak

Powiem tak mi lekarz powiedział że lapo jest lepsze niż drożność, bo laparoskopia wykryje wszystko a nie raz tak było że po drożności okazało się że jest ok a po lapo wyszło że nie . Dlatego u mnie lekarz od razu chce zrobić lapo żeby w razie czego od razu zareagować jak coś będzie nie tak
Nie znam się, tak mi zaleciła ginekolog w Invimedzis

Dziewczyny; powiedzcie mi jak to jest z dupkiem? Bralam
Go przez 10 dni, w piątek ostatnie tabletki. Dziś jest środa a ja wciąż nie mam @. Ile dni po odstawieniu zwykle dostajecie krwawienie? Tak bardzo chce już zacząć starania. Mam gonadotropiny i letrozol a od stycznia jak się nie uda to in vitro już. A tu mój cykl trwa już prawie 60 dni :/ w ciąży nie jestem na pewno :( wcześniej brałam dupka w sierpniu i w dzień ostatniej tabletki dostałam @ a teraz cisza jak na złość. Jestem załamana...

Go przez 10 dni, w piątek ostatnie tabletki. Dziś jest środa a ja wciąż nie mam @. Ile dni po odstawieniu zwykle dostajecie krwawienie? Tak bardzo chce już zacząć starania. Mam gonadotropiny i letrozol a od stycznia jak się nie uda to in vitro już. A tu mój cykl trwa już prawie 60 dni :/ w ciąży nie jestem na pewno :( wcześniej brałam dupka w sierpniu i w dzień ostatniej tabletki dostałam @ a teraz cisza jak na złość. Jestem załamana...
Ja po odstawieniu dupka po 8 dniach dostałam okresu ten cykl miałam wyjątkowo długi bo 31 dni ale ze twój 60 🙄

Ja biorę od 15 do 25 i zawsze dostaje 28 dc. Wcześniej moje cykle były Max 24

Ja po odstawieniu dupka po 8 dniach dostałam okresu ten cykl miałam wyjątkowo długi bo 31 dni ale ze twój 60 🙄
Tak, ten cykl jest długi bo bezowulacyjny :/ walczyliśmy o owulke długo włączając różne leki i dlatego tak się przeciągnęło... właśnie przeczytałam ze u niektórych osób @ po duphastonie przychodzi 3-4 dni po a niektórzy musza czekać aż 10-14 dni i to tez jest prawidłowe. Wiec pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość...

reklama
Do góry