reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Lekarz mówił ze jeszcze miesiąc. A później szersze badania . A najlepsze jest to ze powiedział ze on zdaje sobie sprawę jakie to jest dla nas ciężkie zrobi wszystko zeby się nam udało. Poradził również wizytę u psychologa. Dodam że z moim doktorokiem znamy się już kilka lat . Mówi ze z nami może być wszystko idealnie ale głową może blokować wszystko .
Warto się badać, jak ufasz swojemu gin, to bardzo dobrze :) robisz to dla swojego maleństwa. U nas też pewnie coś z głową, bo wszystko mamy ok.. Życie, nie raz na wiele szczęście trzeba trochę poczekać 😀

A ja właśnie czekam w szpitalu na hsg, dowiedziałam się, że robią pod znieczuleniem i msm się nie obawiać bolu bo nic nie będę czuła. 10 dzień cyklu więc jesxze przed wyjściem, mój lekarz ma mi zrobić usg.

Ja mam o 12:20
Bez znieczulenia :)
QUOTE="Monika231, post: 19706627, member: 198633"]
A ja właśnie czekam w szpitalu na hsg, dowiedziałam się, że robią pod znieczuleniem i msm się nie obawiać bolu bo nic nie będę czuła. 10 dzień cyklu więc jesxze przed wyjściem, mój lekarz ma mi zrobić usg.
[/QUOTE]

Ja mam o 12:20
Bez znieczulenia :)
QUOTE="Monika231, post: 19706627, member: 198633"]
[/QUOTE]
To znając życie będziesz miała szybciej niż ja 😁 ja dalej czekam 🤨

Dziękuję 😁 ja już po, faktycznie był niedrozny z jednej strony, bo miał problem żeby wstrzyknac mi kontrast. Za to ze strony anatomicznej nie ma żadnych przeciwwskazań do ciąży. Leżę już po i czekam aż mnie znieczulenie puści, samo badanie faktycznie nie przyjemne 😐

Drożne. Macica i jajowody idealne.
Badanie bez znieczulenia ale to śmiech ten ból :)
Chwila i po sprawie. Przy porodzie boli dużo bardziej ;)
To znając życie będziesz miała szybciej niż ja 😁 ja dalej czekam 🤨
[/QUOTE]

[QUOTE
upsss .... a już godzinę po i od 30 minut w pracy z powrotem ;)
="Monika231, post: 19707914,

member: 198633"]
Dziękuję 😁 ja już po, faktycznie był niedrozny z jednej strony, bo miał problem żeby wstrzyknac mi kontrast. Za to ze strony anatomicznej nie ma żadnych przeciwwskazań do ciąży. Leżę już po i czekam aż mnie znieczulenie puści, samo badanie faktycznie nie przyjemne 😐
[/QUOTE]

reklama
[QUOTE
upsss .... a już godzinę po i od 30 minut w pracy z powrotem ;)
="Monika231, post: 19707914,

member: 198633"]
[/QUOTE]
Podziwiam cię 😁

Do góry