reklama
Był niedrożny ale go udróżnili?Dziękuję [emoji16] ja już po, faktycznie był niedrozny z jednej strony, bo miał problem żeby wstrzyknac mi kontrast. Za to ze strony anatomicznej nie ma żadnych przeciwwskazań do ciąży. Leżę już po i czekam aż mnie znieczulenie puści, samo badanie faktycznie nie przyjemne [emoji52]
Monika231
Zaangażowana w BB
Tak, stwierdził, że na pewno coś było bo miał na samym początku problem żeby mi kontrast wcisnąć, ale mówi że jest już ok. Dla mnie jest to 10 dzień cyklu więc jesxze czekam od razu na usg, sprawdzić pęcherzyki i w tym cyklu chce mi od razu estrofem przepisać.Był niedrożny ale go udróżnili?
Lekarz nakazał się zabezpieczać. Niby nic takiego ale jajeczko zostało naświetlone, i chociaż nie stwierdzono skutków ubocznych to on nie zaleca.
Fajnie że już macie po hsg!
Możecie się starać w tym cyklu?
KiedyPytam
Fanka BB :)
A po co estrofem?Tak, stwierdził, że na pewno coś było bo miał na samym początku problem żeby mi kontrast wcisnąć, ale mówi że jest już ok. Dla mnie jest to 10 dzień cyklu więc jesxze czekam od razu na usg, sprawdzić pęcherzyki i w tym cyklu chce mi od razu estrofem przepisać.
KiedyPytam
I ja uwielbiam takie teorie!!!! Dlatego właśnie zwątpiłam w wiedzę ginekologów.Lekarz nakazał się zabezpieczać. Niby nic takiego ale jajeczko zostało naświetlone, i chociaż nie stwierdzono skutków ubocznych to on nie zaleca.
Jedne dziewczyny pisza że lekarze każą od razu bo najlepiej zajść w cyklu z drożnością a twój mówi takie rzeczy. To powiedzcie mi czy oni studiują inne dziedziny ginekologii czy jak??????????
Skoro jeden lekarz mówi że naświetla a drugi że nie naświetla. To komu wierzyć?
Szczerze to jak możliwe nie naświetlać skoro macica nie przykryta, jajowody tez nie ... to i jajniki na wierzchu. Leżysz na stole i cyk, 2 zdjęcia które jak się ogląda to widać wszystko wiec i prześwietlone macica i jamą brzuszna.
Chybaze inne dziewczyny miały pod USG i wtedy nie ma naświetlenia.
Chybaze inne dziewczyny miały pod USG i wtedy nie ma naświetlenia.
I ja uwielbiam takie teorie!!!! Dlatego właśnie zwątpiłam w wiedzę ginekologów.
Jedne dziewczyny pisza że lekarze każą od razu bo najlepiej zajść w cyklu z drożnością a twój mówi takie rzeczy. To powiedzcie mi czy oni studiują inne dziedziny ginekologii czy jak??????????
Stylenka miała stare hsg poprzez RTG i wtedy zazwyczaj nie zalecają, a jak jest sonoHSG to można od razu w tym samym cyklu bo to jest udroznianie piankąI ja uwielbiam takie teorie!!!! Dlatego właśnie zwątpiłam w wiedzę ginekologów.
reklama
KiedyPytam
Aaaaa chyba że tak...Stylenka miała stare hsg poprzez RTG i wtedy zazwyczaj nie zalecają, a jak jest sonoHSG to można od razu w tym samym cyklu bo to jest udroznianie pianką