reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Dziękuję [emoji16] ja już po, faktycznie był niedrozny z jednej strony, bo miał problem żeby wstrzyknac mi kontrast. Za to ze strony anatomicznej nie ma żadnych przeciwwskazań do ciąży. Leżę już po i czekam aż mnie znieczulenie puści, samo badanie faktycznie nie przyjemne [emoji52]
Był niedrożny ale go udróżnili?

Lekarz nakazał się zabezpieczać. Niby nic takiego ale jajeczko zostało naświetlone, i chociaż nie stwierdzono skutków ubocznych to on nie zaleca.
I ja uwielbiam takie teorie!!!! Dlatego właśnie zwątpiłam w wiedzę ginekologów.

Jedne dziewczyny pisza że lekarze każą od razu bo najlepiej zajść w cyklu z drożnością a twój mówi takie rzeczy. To powiedzcie mi czy oni studiują inne dziedziny ginekologii czy jak??????????
Skoro jeden lekarz mówi że naświetla a drugi że nie naświetla. To komu wierzyć?

Szczerze to jak możliwe nie naświetlać skoro macica nie przykryta, jajowody tez nie ... to i jajniki na wierzchu. Leżysz na stole i cyk, 2 zdjęcia które jak się ogląda to widać wszystko wiec i prześwietlone macica i jamą brzuszna.
Chybaze inne dziewczyny miały pod USG i wtedy nie ma naświetlenia.

Jedne dziewczyny pisza że lekarze każą od razu bo najlepiej zajść w cyklu z drożnością a twój mówi takie rzeczy. To powiedzcie mi czy oni studiują inne dziedziny ginekologii czy jak??????????

Stylenka miała stare hsg poprzez RTG i wtedy zazwyczaj nie zalecają, a jak jest sonoHSG to można od razu w tym samym cyklu bo to jest udroznianie pianką

reklama
Do góry