Amur
Fanka BB :)
No maz by chcial z stycznia takze kto wie keszcze troszke i bd styczenSą plusy! Boże będziesz Grudniowka prezen pod choinkę [emoji13] ja bym bardzo chciała ale biore kiedy będzie [emoji177]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No maz by chcial z stycznia takze kto wie keszcze troszke i bd styczenSą plusy! Boże będziesz Grudniowka prezen pod choinkę [emoji13] ja bym bardzo chciała ale biore kiedy będzie [emoji177]
No maz by chcial z stycznia takze kto wie keszcze troszke i bd styczen
Moim zdaniem najlepiej test sikaniec zrobić tydzień po spodziewanej @ jeśli się spoznia. A co do testu z krwi 2 tygodnie od zastrzyku robić nie wcześniej bo słyszałam że może wyjść fałszywy wynik ale ja nigdy tego nie stosowalam i może teraz w kwietniu wypróbujęW sierpniu 2018 wzięliśmy ślub. Wtedy zaczęliśmy faktyczne starania. Wcześniej też się nie zabezpieczaliśmy.Nie wychodziło. Poszłam do gina. Szereg badań. Mąż zbadany wyniki w normie. Dostałam CLO. od 2 do 6 dc. Stosowałam. 10 dc usg. Pęcherzyk 15 mm. 12 dc 20mmx20mm. zastrzyk na peknięcie. 15 dc usg. Owulacja była. Ciałko żółte jest. Teraz biorę progesteron 2 razy dziennie. Dziś zrobiłam test 22 dc. Aby sprawdzić czy zastrzyk się wchłonął. 1 kreska. @ powinna przyjść 14.03.Bóle mam typowo okresowo więc pewnie nici z tego
3mam kciukiW sierpniu 2018 wzięliśmy ślub. Wtedy zaczęliśmy faktyczne starania. Wcześniej też się nie zabezpieczaliśmy.Nie wychodziło. Poszłam do gina. Szereg badań. Mąż zbadany wyniki w normie. Dostałam CLO. od 2 do 6 dc. Stosowałam. 10 dc usg. Pęcherzyk 15 mm. 12 dc 20mmx20mm. zastrzyk na peknięcie. 15 dc usg. Owulacja była. Ciałko żółte jest. Teraz biorę progesteron 2 razy dziennie. Dziś zrobiłam test 22 dc. Aby sprawdzić czy zastrzyk się wchłonął. 1 kreska. @ powinna przyjść 14.03.Bóle mam typowo okresowo więc pewnie nici z tego
Noo to widzisz superStyczen najlepszy bo sama jestem tego miesiąca [emoji16]
Właśnie chyba z beta poczekam dopiero jak @ nie przyjdzie.....Moim zdaniem najlepiej test sikaniec zrobić tydzień po spodziewanej @ jeśli się spoznia. A co do testu z krwi 2 tygodnie od zastrzyku robić nie wcześniej bo słyszałam że może wyjść fałszywy wynik ale ja nigdy tego nie stosowalam i może teraz w kwietniu wypróbuję
U mnie tez wszystko miodzio i chyba klapa.. lepeij 8 dni po @ robic bete tak pow mi dzis lekarka czyli @ powinna byc 14 dni po owulacji +8 dni zeby zrobic beteWłaśnie chyba z beta poczekam dopiero jak @ nie przyjdzie.....
bo niby wszystko na usg było okej. A co potem z tego wyszło
tak pierwszaNa spokojnie a to twoja pierwsza stymulacja z clo ?