reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
W sierpniu 2018 wzięliśmy ślub. Wtedy zaczęliśmy faktyczne starania. Wcześniej też się nie zabezpieczaliśmy.Nie wychodziło. Poszłam do gina. Szereg badań. Mąż zbadany wyniki w normie. Dostałam CLO. od 2 do 6 dc. Stosowałam. 10 dc usg. Pęcherzyk 15 mm. 12 dc 20mmx20mm. zastrzyk na peknięcie. 15 dc usg. Owulacja była. Ciałko żółte jest. Teraz biorę progesteron 2 razy dziennie. Dziś zrobiłam test 22 dc. Aby sprawdzić czy zastrzyk się wchłonął. 1 kreska. @ powinna przyjść 14.03.Bóle mam typowo okresowo więc pewnie nici z tego:(

W sierpniu 2018 wzięliśmy ślub. Wtedy zaczęliśmy faktyczne starania. Wcześniej też się nie zabezpieczaliśmy.Nie wychodziło. Poszłam do gina. Szereg badań. Mąż zbadany wyniki w normie. Dostałam CLO. od 2 do 6 dc. Stosowałam. 10 dc usg. Pęcherzyk 15 mm. 12 dc 20mmx20mm. zastrzyk na peknięcie. 15 dc usg. Owulacja była. Ciałko żółte jest. Teraz biorę progesteron 2 razy dziennie. Dziś zrobiłam test 22 dc. Aby sprawdzić czy zastrzyk się wchłonął. 1 kreska. @ powinna przyjść 14.03.Bóle mam typowo okresowo więc pewnie nici z tego:(
Moim zdaniem najlepiej test sikaniec zrobić tydzień po spodziewanej @ jeśli się spoznia. A co do testu z krwi 2 tygodnie od zastrzyku robić nie wcześniej bo słyszałam że może wyjść fałszywy wynik ale ja nigdy tego nie stosowalam i może teraz w kwietniu wypróbuję

3mam kciuki

Moim zdaniem najlepiej test sikaniec zrobić tydzień po spodziewanej @ jeśli się spoznia. A co do testu z krwi 2 tygodnie od zastrzyku robić nie wcześniej bo słyszałam że może wyjść fałszywy wynik ale ja nigdy tego nie stosowalam i może teraz w kwietniu wypróbuję
Właśnie chyba z beta poczekam dopiero jak @ nie przyjdzie.....
bo niby wszystko na usg było okej. A co potem z tego wyszło

Właśnie chyba z beta poczekam dopiero jak @ nie przyjdzie.....
bo niby wszystko na usg było okej. A co potem z tego wyszło
U mnie tez wszystko miodzio i chyba klapa.. lepeij 8 dni po @ robic bete tak pow mi dzis lekarka czyli @ powinna byc 14 dni po owulacji +8 dni zeby zrobic bete

reklama
Do góry