reklama
Hej ja dzisiaj byłam u gina, owulacja była za 7-10 dni mam testować. Do @ masz jeszcze trochę czasu także myśl pozytywnie też mnie brzuch boli ale gin powiedział że to całkowicie normalne nawet jeśli będzie ciąża. Trzymam kciuki za nas dwieW sierpniu 2018 wzięliśmy ślub. Wtedy zaczęliśmy faktyczne starania. Wcześniej też się nie zabezpieczaliśmy.Nie wychodziło. Poszłam do gina. Szereg badań. Mąż zbadany wyniki w normie. Dostałam CLO. od 2 do 6 dc. Stosowałam. 10 dc usg. Pęcherzyk 15 mm. 12 dc 20mmx20mm. zastrzyk na peknięcie. 15 dc usg. Owulacja była. Ciałko żółte jest. Teraz biorę progesteron 2 razy dziennie. Dziś zrobiłam test 22 dc. Aby sprawdzić czy zastrzyk się wchłonął. 1 kreska. @ powinna przyjść 14.03.Bóle mam typowo okresowo więc pewnie nici z tego
Dziewczyny czy któraś bierze duphanos tez?
Ja od 5 dc przez 5 dni po 1 tabl. biorę CLO , a od 16dc przez 10 dni Duphaston ( to mój pierwszy cykl z lekami )
Wczoraj brałam ostatnią tabletkę dup. i teraz czekam na miesiączkę albo na cud
A jak u was dziewczyny z duphastonem , po jakim czasie dostajecie miesiączkę od odstawienia ?
Dziewczyny czy któraś bierze duphanos tez?
Ja biorę
mi lekarz kazał brać do @ albo do pozytywnego testu.
Wszystkiego Najlepszego z okazji naszego święta:*
Dziś czuję mega słabo
Joanulka
Fanka BB :)
Ja od 5 dc przez 5 dni po 1 tabl. biorę CLO , a od 16dc przez 10 dni Duphaston ( to mój pierwszy cykl z lekami )
Wczoraj brałam ostatnią tabletkę dup. i teraz czekam na miesiączkę albo na cud
A jak u was dziewczyny z duphastonem , po jakim czasie dostajecie miesiączkę od odstawienia ?
Właśnie lekarka mi przepisała duphason i takie same zalecenia. Właśnie się zastanawiam czy jak moje cykle trwają miedzy 25-26 dni to czy nie przedłuży mi się przez to cykl?
Joanulka
Ja biorę
mi lekarz kazał brać do @ albo do pozytywnego testu.
Wszystkiego Najlepszego z okazji naszego święta:*
Dziś czuję mega słabo
Ok, to wszystko jasne
A ja życzę wszystkim nam kobietom pięknych II kresek w jak najszybszym czasie [emoji177]
Amur
Joanulka
Wczoraj bylo plamienie dzis juz jest @... zaczynamy nowy cykl... z clo (2cykl) od dzis biore wiesiolek. Endokrynolog tez zmienil mi dawki wyniki dobre ale jestem ospala. Biore od pon do pt 50mg euthyrox a na weekend 25mg. Trzymam za Was kochane kciuki dajcie znac czy bd 2 kreski
Przykro ze ta małpa wstrętna przyszła [emoji24]
Nowy cykl, nowe możliwości [emoji1365] Oby Marzec był naszym miesiącem dziewczyny [emoji1364][emoji1364]
Właśnie lekarka mi przepisała duphason i takie same zalecenia. Właśnie się zastanawiam czy jak moje cykle trwają miedzy 25-26 dni to czy nie przedłuży mi się przez to cykl?
Czytałam że po duphastonie miesiączka pojawia się przeważnie 2-3 dni później więc jeśli nawet wydłuży ci cykle do 28dc to nie ma czym się martwić ja miałam takie idealne cykle przed ciąża,po poronieniu mam cykle 33-35 dni , zobaczymy jak będzie teraz po duphastonie bo jak narazie to mam dużo wodnistego śluzu
reklama
Joanulka
Czytałam że po duphastonie miesiączka pojawia się przeważnie 2-3 dni później więc jeśli nawet wydłuży ci cykle do 28dc to nie ma czym się martwić ja miałam takie idealne cykle przed ciąża,po poronieniu mam cykle 33-35 dni , zobaczymy jak będzie teraz po duphastonie bo jak narazie to mam dużo wodnistego śluzu
Myślisz ze to przez leki ten śluz? Koleżanka jak miała wodnisty to okazało się ze jest w ciąży [emoji16]