reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Taak 17 grudnia[emoji177] miło że pamiętacie o mnie[emoji3059]
U nas dobrze. Mały ruchliwy więc nie zaglądam do was już tak często ale cały czas za wszystkie trzymam kciuki, wiem przez co przechodzicie. W końcu każda z was utyli swoje maleństwo [emoji177][emoji3059]

Nigdy nie traćcie nadziei [emoji120]

Załączniki

• IMG_20200601_173739.jpeg
    IMG_20200601_173739.jpeg
    84,5 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Taak 17 grudnia[emoji177] miło że pamiętacie o mnie[emoji3059]
U nas dobrze. Mały ruchliwy więc nie zaglądam do was już tak często ale cały czas za wszystkie trzymam kciuki, wiem przez co przechodzicie. W końcu każda z was utyli swoje maleństwo [emoji177][emoji3059]

Nigdy nie traćcie nadziei [emoji120]
Jaki słodziak :*

A 25mm to nie za późno na zastrzyk? Mi ostatnio mówiła że 18-22mm
Hej wszystkim. Byłam na usg 13 dc 2 pęcherzyki po 25 mm odrazu kazał mi wziąść zastrzyk . Jakoś bez euforii to przyjęłam . Coś zaczol doktorek gadać o szerszych badaniach jak nic w tym cyklu nie wyjdzie [emoji54]

Witaj :) ja mam 8 cykl starań, 4 cykle na Clo, dzisiaj 2dc i Lametta pierwszy raz. Trzeba wierzyć, że uda się nam wszystkim [emoji110][emoji3590]
Hej dziewczyny :) przeczytałam wszystkie wpisy 579 [emoji23] i teraz kiedy już Was "poznałam" chciałabym dołączyć.
U mnie sytuacja wygląda następująco :
Rok temu okazało się, ze mam złe wyniki cytologii CIN II, szpital, konizacja itd... Po czym w rozmowie z ginekologiem okazało sie, ze choroba moze wrócić i mogę mieć problem z zajściem w ciążę. Postanowiliśmy z mężem że zaczynamy starania, bo i tak chcieliśmy drugiego dziecka (mamy córkę 4 letnią) a to wszystko tylko przyspieszyło nasza decyzję. Tak więc w maju zaczęliśmy sie starać, miesiące mijały i nic... A dodam, ze córkę udało nam sie za pierwszym razem tak więc byliśmy pewni, ze i tym razem tak będzie... Niestety pomyliliśmy sie:( w styczniu UDAŁO SIĘ zobaczyliśmy dwie upragnione kreski, szczęścia i radości nie było końca...az do dnia kiedy zaczęłam mocno krwawić i niestety ciąża biochemiczna :( płacz, smutek, niedowierzanie i ponowne starania. Tydzień temu byłam u ginekologa i przepisał mi clostilbegyt od 5 do 9 dc. Dostałam skierowanie na wyniki i mąż ma zrobić badanie nasienia (18 czerwca). Miałam nadzieję, ze obędzie sie bez tego wszystkiego a tu wczoraj dostałam @ :( ale jak od 4 dni czytałam Wasze wpisy to poczułam, ze nie jestem w tym wszystkim sama... Ze jest ktoś kto mnie zrozumie. Wiadomo mąż rozumie i wspiera, ale to nie to samo... Sorki za taki długi wpis, ale chciałam żebyście choć trochę poznały moja historię.

Mimi który masz dzień cyklu? Drugi? Ja pierwszy. Brzuch mnie napierdziela że masakra. Cień na teście i to bardzo widoczny, a zaczęłam krwawić normalnie jak na okres.

Hej dziewczyny, można dołączyć do grona staraczek? Staramy się z mężem od roku. Trzy cykle byłam na clo - obecny już bez niego. Lekarz kazał mi zrobić poziom progesteronu i w 21dc wyszło 27,5ng/ml ale mi to nic nie mówi 🤔 😔 a może wy pomożecie co to oznacza? Pozdrawiam i trzymam kciuki żeby nam się udało zobaczyć te dwie upragnione kreski ☺️

To super wynik. Znaczy że miałaś owulację
Hej dziewczyny, można dołączyć do grona staraczek? Staramy się z mężem od roku. Trzy cykle byłam na clo - obecny już bez niego. Lekarz kazał mi zrobić poziom progesteronu i w 21dc wyszło 27,5ng/ml ale mi to nic nie mówi [emoji848] [emoji17] a może wy pomożecie co to oznacza? Pozdrawiam i trzymam kciuki żeby nam się udało zobaczyć te dwie upragnione kreski [emoji3526]

reklama
Do góry