reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Rozumiem cię też bym robiła/robię wszystko żeby mieć dzidziusia :) trzymam kciuki musi nam się udać wiem że będzie dobrze :) na początku cyklu z clo miałam nawet dwa pęcherzyki ale niestety jeden sie ulotnil a już miałam nadzieję na podwójne szczęście :)

I tak trzymać !! Nie można się poddawać i trzeba myśleć pozytywnie! Nie ważne ile czasu to będzie trwało, będę walczyć jak lew a każda porażka dodaje mi więcej siły i przybliża do celu [emoji1365]

reklama
Kochane dzis o 9 oddalam krew na beta hcg, czekam z niecierpliwością na wyniki! Ponizej podaje co bralam jak dlugo i jaka dawka:
Euthyrox (tarczyca niedoczynnosc) 25/50mg +3x w ty. 1 tab. Jodid 100
Cyclodynon 1 tab. 1x dziennie (2 cykle)
Ovarin 2x tabletka przez okres 2 mies. Na zmiane z symfolic 1 saszetka dziennie. (Tydzien ovarin tydzien symfolic)
Clostilbegyt 50mg 1x dziennie po obiedzie 5 dni (puki co 1 cykl)
3majcie kciuki jak beda wyniki to dodam je tutaj, ale gdyby sie nie udalo to zdam jutrzejsza relacje od lekarza... :) dodam ze wczesniej stosowalam nuvaring przez 8 lat, odstawilam w kwietniu 2018r. Od tego czasu sypailismy bez zabezp. Ale jakos efektow nie bylo (od lutego 2018 staralam sie brac ovarin na przemiam z samym kwasem foliowym).

Hej ja to jak czekam na dni płodne to jestem pozytywnie nastawiona a jak czekam na @ to jestem strasznie przygnebiona. W tym cyklu jestem na CLO a @ mam mieć 7 marca. Wczoraj z rana zrobiłam test i niestety 1 kreska. Więc trochę się podlamalam
Nie wiem dziewczyny czy też tak macie... Po okresie i w czasie starań jestem naprawdę pozytywnie nastawiona., wesoła.. A jak przychodzi okres czekania i @ to normalnie jestem w lekkim stanie depresyjnym tym bardziej przy takiej pogodzie... Robię wszystko żeby nie myśleć ale czasami się nie da... Bo w głębi ducha wiem że znów się nie udało i to mnie jeszcze bardziej doluje... Został nam jeszcze misaic potem musimy zrobić przerwę bo umowa mi się kończy w czerwcu... Wiem jedno ze jak do lata się nie uda to idziemy do kliniki niepłodności niech nas dalej pokieruja

Dzis jest 38dc i nic... jestem zalamana czekam na meza... jutro o 7 jade do ginekologa ciekawa jestem co mi powie po usg

Dzis jest 38dc i nic... jestem zalamana czekam na meza... jutro o 7 jade do ginekologa ciekawa jestem co mi powie po usg
Trzymaj się kochana. Jesteśmy z tobą. Nie ma co się załamywać. Może dostaniesz coś na wywołanie okresu...:) trzeba myśleć pozytywnie nie teraz to następnym razem zobaczysz w końcu się uda :)

Trzymaj się kochana. Jesteśmy z tobą. Nie ma co się załamywać. Może dostaniesz coś na wywołanie okresu...:) trzeba myśleć pozytywnie nie teraz to następnym razem zobaczysz w końcu się uda :)
Wiem dziekuje za wsparcie ale jak nie ma @ to myslalam ze pewniak a tu du..a

reklama
Witajcie dziewczyny mało się udzielam ale nie bawem zacznę więcej w kwietniu mam zamiar zrobić sobie stymulowany cykl. Teraz będzie drugi miesiąc odpoczynku. Akurat mój M będzie pod koniec kwietnia co mi idealnie pasuje

Do góry