reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Rozumiem cię też bym robiła/robię wszystko żeby mieć dzidziusia :) trzymam kciuki musi nam się udać wiem że będzie dobrze :) na początku cyklu z clo miałam nawet dwa pęcherzyki ale niestety jeden sie ulotnil a już miałam nadzieję na podwójne szczęście :)

I tak trzymać !! Nie można się poddawać i trzeba myśleć pozytywnie! Nie ważne ile czasu to będzie trwało, będę walczyć jak lew a każda porażka dodaje mi więcej siły i przybliża do celu [emoji1365]

reklama
Kochane dzis o 9 oddalam krew na beta hcg, czekam z niecierpliwością na wyniki! Ponizej podaje co bralam jak dlugo i jaka dawka:
Euthyrox (tarczyca niedoczynnosc) 25/50mg +3x w ty. 1 tab. Jodid 100
Cyclodynon 1 tab. 1x dziennie (2 cykle)
Ovarin 2x tabletka przez okres 2 mies. Na zmiane z symfolic 1 saszetka dziennie. (Tydzien ovarin tydzien symfolic)
Clostilbegyt 50mg 1x dziennie po obiedzie 5 dni (puki co 1 cykl)
3majcie kciuki jak beda wyniki to dodam je tutaj, ale gdyby sie nie udalo to zdam jutrzejsza relacje od lekarza... :) dodam ze wczesniej stosowalam nuvaring przez 8 lat, odstawilam w kwietniu 2018r. Od tego czasu sypailismy bez zabezp. Ale jakos efektow nie bylo (od lutego 2018 staralam sie brac ovarin na przemiam z samym kwasem foliowym).

Hej ja to jak czekam na dni płodne to jestem pozytywnie nastawiona a jak czekam na @ to jestem strasznie przygnebiona. W tym cyklu jestem na CLO a @ mam mieć 7 marca. Wczoraj z rana zrobiłam test i niestety 1 kreska. Więc trochę się podlamalam
Nie wiem dziewczyny czy też tak macie... Po okresie i w czasie starań jestem naprawdę pozytywnie nastawiona., wesoła.. A jak przychodzi okres czekania i @ to normalnie jestem w lekkim stanie depresyjnym tym bardziej przy takiej pogodzie... Robię wszystko żeby nie myśleć ale czasami się nie da... Bo w głębi ducha wiem że znów się nie udało i to mnie jeszcze bardziej doluje... Został nam jeszcze misaic potem musimy zrobić przerwę bo umowa mi się kończy w czerwcu... Wiem jedno ze jak do lata się nie uda to idziemy do kliniki niepłodności niech nas dalej pokieruja

Dzis jest 38dc i nic... jestem zalamana czekam na meza... jutro o 7 jade do ginekologa ciekawa jestem co mi powie po usg

Dzis jest 38dc i nic... jestem zalamana czekam na meza... jutro o 7 jade do ginekologa ciekawa jestem co mi powie po usg
Trzymaj się kochana. Jesteśmy z tobą. Nie ma co się załamywać. Może dostaniesz coś na wywołanie okresu...:) trzeba myśleć pozytywnie nie teraz to następnym razem zobaczysz w końcu się uda :)

Trzymaj się kochana. Jesteśmy z tobą. Nie ma co się załamywać. Może dostaniesz coś na wywołanie okresu...:) trzeba myśleć pozytywnie nie teraz to następnym razem zobaczysz w końcu się uda :)
Wiem dziekuje za wsparcie ale jak nie ma @ to myslalam ze pewniak a tu du..a

reklama
Witajcie dziewczyny mało się udzielam ale nie bawem zacznę więcej w kwietniu mam zamiar zrobić sobie stymulowany cykl. Teraz będzie drugi miesiąc odpoczynku. Akurat mój M będzie pod koniec kwietnia co mi idealnie pasuje

Do góry