reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja mam poodbnie, tylko ze gin mnie rozumie a maz tylko slucha i przytakuje :)
Ja A bede stosowala za jakies 2 tygodnie, od 5 do 9 dnia cyklu, 1 tabletka dziennie, mam nadzieje ze pomoze chociaz pewnie bede musiala zwiekszyc dawke... Ciekawe jak u mnie bedzie z samopoczuciem... Raczej nie naleze do tych osob ktore odczuwaja skutki uboczne lekow ale troche sie obawiam..
A jak u Ciebie z prolaktyna? W normie? Ja biore na zbicie na stale, juz sie przyzwyczaialam ale wydaje mi sie ze przez nie przytylam... Ehhh :)
Do tego tak jak pisalam wczesniej Luteina.
U mnie troche problemu narobil polip ktory dawal oznaki juz wczwsna wiosna tamtego roku a zostal wykryty w sierpniu (lekarz na NFZ sie nie poznal, a tez chodzilam na usg przed okresem wiec nie nie bylo widac:(). Finalnie zostal usuniety dopiero pod koniec pazdziernika, pozniej w styczniu torbiel ktora po miesiacu zniknela no i jedziemy dalej :)
W miedzyczasie zbadana wlasnie prolaktyna, zalecony Bromergon + Luteina, 2 mce i nic... Zaczynamy nowy cykl ta sama kombinacja + Aromek. Tak to u mnie wyglada jak na razie :)
Ps. Z jakiego miasta jestes?)

reklama
A na co brałaś ten lek? Ja mam za małe pęcherzyki, widzę że niektorycm dziewczynom rosna po tym leku ale nie pękają, boję się że znów będę miała torbiela... [emoji52][emoji52][emoji52]
Pęcherzyki nie rosną. Najpierw brałam CLO, a potem Aromek.
Jak nie pękają to gin powinien zalecić zastrzyk na pęknięcie.

Dziękuję 😊
Biorę CLO od 2-6 dc. Nie przepisano mi zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka, więc mam nadzieję, że sam pęknie 😉
Dziewczyny a co wogole myslicie o zastrzykach? Czy dla Was to juz taka powiedzmy "ostatecznosc"... Moj gin woli najpierw "pokombinowac" z lekami a pozniej sprobowac zastrzyk... Co sadzicie?

reklama
Do góry