Manua
Fanka BB :)
Ja jem migdały i morele. Wina nie pije bo wogole nie pije , a jak się napije to mam zgage ale pomaga bo sam lekarz mi mówił ze endo mam idealneDziewczyny kiedy jeść morele i ananasa??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jem migdały i morele. Wina nie pije bo wogole nie pije , a jak się napije to mam zgage ale pomaga bo sam lekarz mi mówił ze endo mam idealneDziewczyny kiedy jeść morele i ananasa??
No ok ale od którego dnia cyklu?Ja jem migdały i morele. Wina nie pije bo wogole nie pije , a jak się napije to mam zgage [emoji47] ale pomaga bo sam lekarz mi mówił ze endo mam idealne
Od 1 dc i tez nie codziennie bo bym już patrzeć na to nie mogła. Mieszam sobie z jogurtem na kolacje albo śniadanieNo ok ale od którego dnia cyklu?
A z ciekawości robilas sobie testy owulacyjne, żeby sprawdzić czy sama z siebie masz pik LH? Oczywiscie przed zastrzykiemKobietki dzisiaj juz pecherzyk 25 mm zastrzyk juz podany teraz tylko działać
Tak zrobiłam test we wtorek i pozytywnyA z ciekawości robilas sobie testy owulacyjne, żeby sprawdzić czy sama z siebie masz pik LH? Oczywiscie przed zastrzykiem
Ja po monitoringu . Pecherzyk 20 mm endo 14 mm . Lekarz zadowolony mówił ze ładnie to wszystko wygląda. W środę znowu usg i zastrzyk
Witam w środę miałam usg pecherzyk 25 mm dostałam zastrzyk rano i tak już około 21 godziny czułam ból jajnika męczyło mnie do rana ale dzisiaj już ok wiec sądzę że juz owulacja była właśnie wtedy .U mnie też na wizycie wyszło, że jeden pęcherzyk z prawej i trzy dojrzewające z lewej. Kosmos. Już mi dokucza lewa strona...
Jak obecnie sytuacja?
Witam w środę miałam usg pecherzyk 25 mm dostałam zastrzyk rano i tak już około 21 godziny czułam ból jajnika męczyło mnie do rana ale dzisiaj już ok wiec sądzę że juz owulacja była właśnie wtedy .
DziękiAh myślałam, że to w zeszłym tygodniu było
Trzymam kciuki!