reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Jest ale powiem szczerze że trzeba to wszytsko sobie poukładać w głowie i o tym nie myslec choć wiem że to ciężkie ale lepiej się nie nastwiac bo rozczatownia bywają bolesne... Jeśli nic z tego nie będzie to mam kolejna receptę na clo.... Jak narazie pobolewa mnie brzuch jak na okres ale to za wcześnie bo cykle mam 28 dniwe i do tego okresu to daleko.

Jest ale powiem szczerze że trzeba to wszytsko sobie poukładać w głowie i o tym nie myslec choć wiem że to ciężkie ale lepiej się nie nastwiac bo rozczatownia bywają bolesne... Jeśli nic z tego nie będzie to mam kolejna receptę na clo.... Jak narazie pobolewa mnie brzuch jak na okres ale to za wcześnie bo cykle mam 28 dniwe i do tego okresu to daleko.

Mam nadzieje, że jednak Ci się uda i zobaczysz swoje upragnione dwie kreseczki :) Niech Ci szybko mija teraz ten czas ;)

Ja pierwszy cykl po CLO i właśnie wyjadłam ostatnią dawkę. Nie nastawiam się również, bo może nawet monitoringu nie będzie... i cykl na straty pójdzie ah :hmm: Takie to życie już jest.

U mnie pierwszy cykl z clo poszedł na straty... To mój drugi cykl z clo plus pregnyl który pierwszy raz dostałam. Nie martw się Kochana głowa do góry 😀 trzymam za nas kciuki i oby to się udalo w tym cyklu.

Dziś mam 11 dc i po CLO mam 2 pęcherzyki po 25 cm. Endo troche za cienke bo jedynie 7,5 mm :( No i z uwagi na jeden niedrożny jajowód... trochę sie boje teraz starać...

Pewnie odpuszcze temat na ten cykl - znów. 3 cykl idzie na straty...

Powiem Ci szczerze że sama mam obawy patrząc na to co się teraz dzieje.... Ja mam aktualnie 17 dc i jestem 8 dni po Pregnylu. Brzuch mnie pobolewa jak na miesiączke a czasami kłuje ale ja się nie nastwiam bo ostatnio też mnie bolał brzuch choć to był inny ból niż ten co jest teraz. Pozostało mi czekać i myślę że i ten cykl pójdzie na marne... Bo przez tyle miesięcy nic to musiałby być cud 😉

A no widzisz nie ma reguły. Dobrze, żę lek działa to chyba dobry znak.

Wierze, że kiedyś się doczekacie.

Dużo sił i wytrwałosci!

reklama
Ktoś z tych testów jest pozytywny?
IMG_20200325_211805.jpeg

Do góry