Co dwie głowy to nie jedna. Dzięki za poradę Musze sobie kupić wiesiołek bo akurat nie mam.Skup się na zwiększeniu śluzu - to bardzo ważne. Po CLO lubi być sucho.
Dużo wody, siemie lniane i wiesiołek - na zwiększenie śluzu.
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
A mi dał recepte dr na zastrzyk na ostatnim monitoringu to mi się ważność recepty skończy bo mam na 30 dni
To wykup teraz może
A mi dał recepte dr na zastrzyk na ostatnim monitoringu to mi się ważność recepty skończy bo mam na 30 dni [emoji848]
Wesoła_Aga
To wykup teraz może
Lekarz mi mówił, że dopiero będzie decydował na monitoringu czy go kupować...
Aha, to da Ci nową receptę
Lekarz mi mówił, że dopiero będzie decydował na monitoringu czy go kupować...
Wesoła_Aga
To są iniekcje domieśniowe czy jakie?
Na pęknięcie? Ja nie miałam nigdy ale chyba w brzuch z tego co kojarzę z opisów dziewczyn.
To są iniekcje domieśniowe czy jakie? [emoji848]
KiedyPytam
Pregnyl w tyłek. Albo w ramie. Lepiej w tyłek.Na pęknięcie? Ja nie miałam nigdy ale chyba w brzuch z tego co kojarzę z opisów dziewczyn.
Wesoła_Aga
No to już nie wystarczy tym ginekologom, że muszle oglądają nam i cycki czasem? Jeszcze im się tyłka zachciewa!
reklama
Dziewczyny 9dc byłam na monitoringu pęcherzyk ładny 19 mm i lekarz dał mi zastrzyk z pregnylu. Dziś jest 4 dzien po i powiem wam że co jakis czas pobolewa mnie tam na dole czy to normalne po tym zastrzyku? Staralam się z mężem 3 dni i mam nadzieję że będzie z tego owoc ale póki co staram się o tym nie myslec bo nie chce się rozczarować. Teraz pozostalo tylko czekać