Mimi94
Fanka BB :)
Jak masz to powtórz jutro ten sam test Pink strumieniowy. I zobaczysz czy ciemniejeBete mogę dopiero w poniedziałek po pracy zrobić. No zrobię zrobię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak masz to powtórz jutro ten sam test Pink strumieniowy. I zobaczysz czy ciemniejeBete mogę dopiero w poniedziałek po pracy zrobić. No zrobię zrobię.
Nie mam został mi płytkowy pink. I jakiś taki inny z Rossmana. W takim czerwonym opakowaniuJak masz to powtórz jutro ten sam test Pink strumieniowy. I zobaczysz czy ciemnieje
Szkoda ale to mimo wszystko zrób jutro wierzę, że to coś dobregoNie mam został mi płytkowy pink. I jakiś taki inny z Rossmana. W takim czerwonym opakowaniu
A ja nie wierzę bo plamie coraz bardziej.Szkoda
Szkoda ale to mimo wszystko zrób jutro wierzę, że to coś dobrego
Się zobaczyNie chce być złym prorokiem, ale trzeba uważać na Pinki...
znam wiele osób, gdzie ten test zwyczajnie pokazywał fałszywy wynik i częściej chyba fałszuje niż prawdę mówi... a może ja mam takie głupie wrażenie...
Możesz kupić w aptece i zrobić jutro z rana w jakiejś 24 h czy cos
Trzyma mnie przy życiu to, że pinki robiłam sto razy i zawsze negatyw. A dziś....Nie chce być złym prorokiem, ale trzeba uważać na Pinki...
znam wiele osób, gdzie ten test zwyczajnie pokazywał fałszywy wynik i częściej chyba fałszuje niż prawdę mówi... a może ja mam takie głupie wrażenie...
Możesz kupić w aptece i zrobić jutro z rana w jakiejś 24 h czy cos
A jak Twoje plamienie??Trzyma mnie przy życiu to, że pinki robiłam sto razy i zawsze negatyw. A dziś....
Narazie przeszloA jak Twoje plamienie??
No to super czekamy rano na teścikNarazie przeszlo