Mimi94
Fanka BB :)
Robimy co możemyNajpierw zajdźmy, a potem będziemy liczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robimy co możemyNajpierw zajdźmy, a potem będziemy liczyć
Bez skutków ubocznych. Wczoraj mnie jajniki pobolewał. Wracając od lekarza mnie mega zabolało ale po chwili przeszło. I później po zastrzyku też raz zabolało i aż krzyknęłam. Później podczas przytulanek bardzo wszystko bolało, a dzisiaj już jest ok, ciekawe co będzie jak będziemy się przytulać dzisiaj...Mimi jak się czujesz.??? Po otrivelle ?
Czujesz dyskomfort podszac parcia?? Mnie ogólnie już nic nie boli od południa ale jak tylko usiądę na toalecie i zacznę przeć to mnie wszystko rwie...Mimi jak się czujesz.??? Po otrivelle ?
Nie nic.... A gdzie cię rwie?Czujesz dyskomfort podszac parcia?? Mnie ogólnie już nic nie boli od południa ale jak tylko usiądę na toalecie i zacznę przeć to mnie wszystko rwie...
Całe podbrzusze... Musiały pęknąć w piątek bo był taki bol, a od wczorajszego popołudnia już nic nie czuję. Tylko jak siedzę na kibelku bo meeega ciągnie dół całyNie nic.... A gdzie cię rwie?
Nie mierze bo mi nigdy nie skoczyła powyżej 36,5 mimo tego że miałam owulację i mój wykres jest rozchwiany więc nie mierze żeby się nie stresować dodatkowo.@KiedyPytam a mierzyłaś sobie temperaturę?? Ja dzisiaj z ciekawości i cały czas mam 37.2