reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja mam 5 cykl starań... Ja już tracę radość ze starań. Jak to mój powiedział "to już naprawdę jest robienie dziecka, pod zegarek" mało tego wychodzą mi pozytywne testy owulacyjne 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Dobrze że idziesz jutro. Może jeszcze jest nadzieja.

Ja już zaczynam jęczeć. Wygoncie mnie stąd.

reklama
Ale dobrze, że jest takie forum, że wiem, że nie tylko ja mam problem.. Gdzie mogę zawsze się wygadać i otrzymam radę, pocieszenie, dobre słowo. Inaczej człowiek by na głowę dostał. Mężczyźni się tak nie przejmują tym więc mój nawet pewnie nie jest w pełni świadomy ile nerwów mnie to kosztuje... Dobrze, że mamy siebie! [emoji3590]

A co powiesz na moje testy? Oczywiście łudzę się, że jutro Pani mi powie że pęcherzyk urósł i będzie każą wziąć zastrzyk dla pewności... Nadzieja umiera ostatnia
IMG_20200220_222449.jpeg

A co powiesz na moje testy? Oczywiście łudzę się, że jutro Pani mi powie że pęcherzyk urósł i będzie każą wziąć zastrzyk dla pewności... Nadzieja umiera ostatniaZobacz załącznik 1083273
Tu dziewczyny bardziej się znają. Ja specem.od testów nie jestem bo ich nie robię. Jak mi.pokazywaly pozytyw to owu nie miałam, jak nie pokazywały to owu była. Więc dałam sobie spokój. Ale wygląda to ładnie. Ten na górze wydaje mi się bardziej pozytywny.

Tu dziewczyny bardziej się znają. Ja specem.od testów nie jestem bo ich nie robię. Jak mi.pokazywaly pozytyw to owu nie miałam, jak nie pokazywały to owu była. Więc dałam sobie spokój. Ale wygląda to ładnie. Ten na górze wydaje mi się bardziej pozytywny.
Wariatkowo! Mój właśnie na poprawę humoru zaczął ze mną tańczyć 🙆🙆🙆 gdzie on nie lubi... 😂

A ja wiem.... Nie wiem. Nie idę sprawdzać bo weekend a po weekendzie już i tak nie będzie widać. Wczoraj ostatnie boboprzytulanki i teraz czekamy. Od dzisiaj biorę dupka.

reklama
Do góry