reklama
aniajg2
Fanka BB :)
Ja bym wzięłaJa zwariuje!
2 pęcherzyki 21 i 22 i endo 9.2 [emoji177]
Rano i popołudniu test owu pozytywny i teraz zagwostka czy brać Ovitrelle czy nie? Jak nie pękną to stracę cykl
Mimi94
Już kupiłam, choć bije się z myślamiJa bym wzięła
KiedyPytam
Ja bym brała. Boisz się bliźniaków? Czy masz nadzieję że same pękną? Nie wiem jak z tym zastrzykiem, ale z Pregnylem jest tak, że on nie zaszkodzi a jedynie pomoże. że nawet jeśli pęcherzyk pęknie sam i wezmę Pregnyl to on działa wzmacniająco na drugą fazę cyklu. Czasami kobitki od owulacji biorą jeszcze Pregnyl co parę dni czytałam.
A co ci powiedział lekarz?
Aha... A ta twoja poprzednia lekarka to jakaś dziwna.... Zapadający pęcherzyk, jak widać nie zapadł.
Aha... A ta twoja poprzednia lekarka to jakaś dziwna.... Zapadający pęcherzyk, jak widać nie zapadł.
Mimi94
Nie boję się bliźniaków. Nie ukrywam, że chciałabym jedno żeby się zdrożyć w macierzyństwo ale będę się cieszyla jak będą bliźniaki [emoji16] dzisiejsza mi powiedziała, że wszystko jest idealnie. I żeby poczekać zobaczyć czy sam pęknie a jak nie pęknie to w następnym cyklu. Tylko że mi szkoda cyklu. Powiedziała że może po prostu niepotrzebnie kupię zastrzyk bo same mi pękną. Ale już wzięłam zastrzyk więc czekamy. Zaszkodzić nie zaszkodzi tylko ciekawe jak na niego zareaguje. A Ty miałaś jakieś skutki uboczne?Ja bym brała. Boisz się bliźniaków? Czy masz nadzieję że same pękną? Nie wiem jak z tym zastrzykiem, ale z Pregnylem jest tak, że on nie zaszkodzi a jedynie pomoże. że nawet jeśli pęcherzyk pęknie sam i wezmę Pregnyl to on działa wzmacniająco na drugą fazę cyklu. Czasami kobitki od owulacji biorą jeszcze Pregnyl co parę dni czytałam.
KiedyPytam
Żadnych skutków ubocznych Nawet ciążyNie boję się bliźniaków. Nie ukrywam, że chciałabym jedno żeby się zdrożyć w macierzyństwo ale będę się cieszyla jak będą bliźniaki [emoji16] dzisiejsza mi powiedziała, że wszystko jest idealnie. I żeby poczekać zobaczyć czy sam pęknie a jak nie pęknie to w następnym cyklu. Tylko że mi szkoda cyklu. Powiedziała że może po prostu niepotrzebnie kupię zastrzyk bo same mi pękną. Ale już wzięłam zastrzyk więc czekamy. Zaszkodzić nie zaszkodzi tylko ciekawe jak na niego zareaguje. A Ty miałaś jakieś skutki uboczne?
Mimi94
Hahaha [emoji23] to mnie rozbawiło-sorki [emoji16]Żadnych skutków ubocznych [emoji23] Nawet ciąży [emoji1751]
Idziemy prawie łeb w łeb, będziemy mamuśki listopadowe [emoji3590]
KiedyPytam
Haha wlasnie do Ciebie miałam napisać czy zalapiemy się na listopadowki czy raczej grudniowiHahaha [emoji23] to mnie rozbawiło-sorki [emoji16]
Idziemy prawie łeb w łeb, będziemy mamuśki listopadowe [emoji3590]
Mimi94
Ja myślę że listopadówki ale ja wiem jak oni tam to licząHaha wlasnie do Ciebie miałam napisać czy zalapiemy się na listopadowki czy raczej grudniowi
reklama
KiedyPytam
Najpierw zajdźmy, a potem będziemy liczyćJa myślę że listopadówki ale ja wiem jak oni tam to liczą