Zrobiłam kolejny test z porannego moczu o czułości 10. Taki wynik
Łooooooo gratuluje [emoji813]️ale cudownie, kolejna dzidzia w drodze ! Super [emoji813]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam kolejny test z porannego moczu o czułości 10. Taki wynik
Dziewczyny mam pytanie. Jakie jest Wasze doświadczenie z testami Check & go? Są wiarygodne? Zrobiłam dziś taki test ( z moczu popołudniowego) i po 15 minutach jakiś tam cień widać (na opakowaniu napisane wynik od 2-5 min)Zobacz załącznik 1059109. Czy jest mozliwe, że test tej firmy daje po takim czasie zafałszowane wyniki?Dziś jest 16 dzień po owulacji.
Super! Grstulację. Wspaniały prezent na święta. Przypomnij czy brałaś clo?Zrobiłam kolejny test z porannego moczu o czułości 10. Taki wynik
Dziękuję i wzajemnie [emoji319] [emoji319] [emoji319]Dziewczyny wpadłam tylko na chwilę życzyć Wam Wesolych Świąt i oczywiście spełnienia tego największego marzenia. Tym co się udało, gratuluję. Buziaki :*