reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja tak zastanawiam się czy aby nie powtórzyć badań w marcu homocysteiny czy trochę spadła i prolaktyna czy nie idzie w górę, ponieważ leków nie biorę a nie chce aby w górę szła bo zablokuje mi @ znów
Ale miałaś problem z wynikami tzn czegoś za mało lub czegoś za dużo? Ja miałam wszystkie badania idealne do zajścia w ciążę tak mówi lekarze a nic nie brałam... Także u nas potrzeba chyba czasu

reklama
Jak zaczęłam starania to nie miałam miesiączki bo prolaktyna była za wysoka i ona wszystko hamowala. Brałam dostinex aby się obniżyła i wszystko zaczęło funkcjonować. Prolaktyna się obniżyła i zaszłam w ciążę a po stracie już nie brałam dostinexu i jak gadałam w grudniu to miałam 17 coś a norma do 30 więc było ok. Ale ona może podskoczyć

Jak zaczęłam starania to nie miałam miesiączki bo prolaktyna była za wysoka i ona wszystko hamowala. Brałam dostinex aby się obniżyła i wszystko zaczęło funkcjonować. Prolaktyna się obniżyła i zaszłam w ciążę a po stracie już nie brałam dostinexu i jak gadałam w grudniu to miałam 17 coś a norma do 30 więc było ok. Ale ona może podskoczyć
No tak to lepiej zrobić te badania i skontrolować :)

Cześć dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu ale dopiero dzisiaj postanowiłam założyć konto ;)
Staramy się z mężem od kilku miesięcy. U mnie problemem są nieregularne cykle. Jestem właśnie po miesięcznym przyjmowaniu cyclo-progynovy na pobudzenie menstruacji. Jutro robię badania hormonalne. Kiedyś miałam problemy hormonalne i podejrzewam, ze nieregularne cykle mogą być spowodowane jej wysokim poziomem.

@gigi_ pisalas o wysokiej prolaktynie i dostinex, mi tez on kiedyś pomógł. Napisz proszę po jakim czasie prolaktyna się unormowała?

Trzymam za Was mocno kciuki!! :)

@Olaa26 brałam ja od kwietnia 2018 roku do sierpnia 2018 w tym czasie jak brałam dostinex miesiączka przychodziła co miesiąc. Jak zaszłam to odstawiłam lek. Lecz straciłam fasolkę w październiku i ponownie zbadałam prolaktyne w listopadzie. Ale wydaje mi się że ona już spadła po braniu dostinexu w ciągu 2 miesięcy bo @ już zaczęła funkcjonować.

Mam dwa psiaki ale w domu nie trzymam. Bo jeden to duży pies a drugi mały oby dwa maja dużo podwórze do wychasania. Ostatnio dołączyła do nas kotka. Ktoś podrzucił i tak została i się zadomowila

reklama
Do góry