reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja tak zastanawiam się czy aby nie powtórzyć badań w marcu homocysteiny czy trochę spadła i prolaktyna czy nie idzie w górę, ponieważ leków nie biorę a nie chce aby w górę szła bo zablokuje mi @ znów
Ale miałaś problem z wynikami tzn czegoś za mało lub czegoś za dużo? Ja miałam wszystkie badania idealne do zajścia w ciążę tak mówi lekarze a nic nie brałam... Także u nas potrzeba chyba czasu

reklama
Jak zaczęłam starania to nie miałam miesiączki bo prolaktyna była za wysoka i ona wszystko hamowala. Brałam dostinex aby się obniżyła i wszystko zaczęło funkcjonować. Prolaktyna się obniżyła i zaszłam w ciążę a po stracie już nie brałam dostinexu i jak gadałam w grudniu to miałam 17 coś a norma do 30 więc było ok. Ale ona może podskoczyć

Jak zaczęłam starania to nie miałam miesiączki bo prolaktyna była za wysoka i ona wszystko hamowala. Brałam dostinex aby się obniżyła i wszystko zaczęło funkcjonować. Prolaktyna się obniżyła i zaszłam w ciążę a po stracie już nie brałam dostinexu i jak gadałam w grudniu to miałam 17 coś a norma do 30 więc było ok. Ale ona może podskoczyć
No tak to lepiej zrobić te badania i skontrolować :)

Cześć dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu ale dopiero dzisiaj postanowiłam założyć konto ;)
Staramy się z mężem od kilku miesięcy. U mnie problemem są nieregularne cykle. Jestem właśnie po miesięcznym przyjmowaniu cyclo-progynovy na pobudzenie menstruacji. Jutro robię badania hormonalne. Kiedyś miałam problemy hormonalne i podejrzewam, ze nieregularne cykle mogą być spowodowane jej wysokim poziomem.

@gigi_ pisalas o wysokiej prolaktynie i dostinex, mi tez on kiedyś pomógł. Napisz proszę po jakim czasie prolaktyna się unormowała?

Trzymam za Was mocno kciuki!! :)

@Olaa26 brałam ja od kwietnia 2018 roku do sierpnia 2018 w tym czasie jak brałam dostinex miesiączka przychodziła co miesiąc. Jak zaszłam to odstawiłam lek. Lecz straciłam fasolkę w październiku i ponownie zbadałam prolaktyne w listopadzie. Ale wydaje mi się że ona już spadła po braniu dostinexu w ciągu 2 miesięcy bo @ już zaczęła funkcjonować.

Mam dwa psiaki ale w domu nie trzymam. Bo jeden to duży pies a drugi mały oby dwa maja dużo podwórze do wychasania. Ostatnio dołączyła do nas kotka. Ktoś podrzucił i tak została i się zadomowila

reklama
Do góry