Wtedy testowałam kilka dni po @. Zobaczę jeśli @ w niedzielę nie przyjdzie powtórzę test w poniedziałek wtedy będę wiedziała.dasz znać jak dostaniesz... Ale nic straconego...
reklama
Lusia125
Fanka BB :)
Oby ta małpa nie przyszła.... I były dwie kreski. Bo ja już teraz u siebie tym bardziej zwatpilam że mogło się udać.Wtedy testowałam kilka dni po @. Zobaczę jeśli @ w niedzielę nie przyjdzie powtórzę test w poniedziałek wtedy będę wiedziała.
A byłam przekonana, ze będzie pozytywny ...noo nic, trzeba działać dalej i nie poddawać sięWięc test wyszedł negatywnie czekan na @ Zobacz załącznik 940288
Na razie starania odkładam to powrotu M czyli 2 lub 3 cykle bez działań i bez leków.A byłam przekonana, ze będzie pozytywny ...noo nic, trzeba działać dalej i nie poddawać się
Lusia125
A kiedy idziesz na kolejne usg?A byłam przekonana, ze będzie pozytywny ...noo nic, trzeba działać dalej i nie poddawać się
Lusia125
Może właśnie ten odpoczynek ci pomożeNa razie starania odkładam to powrotu M czyli 2 lub 3 cykle bez działań i bez leków.
Wszystko możliwe. Jutro jadę na kontrolę zobaczymy co pokaże USG. Może ta owulacja co była z prawego jajnika opóźnia @Może właśnie ten odpoczynek ci pomoże
Ostatnia edycja:
reklama