jeszczebedziepieknie
Fanka BB :)
Oby do Swiat Bozego Narodzenia a nie Wielkanocnych
Może do świąt nam się uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może do świąt nam się uda
Przykro miOd stycznia. A z Clo to był pierwszy cykl.
Przykro mi
Bardzo dosadnie wytłumaczone [emoji3059][emoji106]Przykładowo progesteron. Po co badać go np. w 3 dzień cyklu skoro ten hormon największą rolę spełnia po owulacji, aby po zagnieżdżeniu utrzymać ciążę. Badanie w 3 dzień cyklu nie powie nam jakie stężenie jest po owulacji wtedy kiedy on ma znaczenie. Tak sobie to wszystko tłumaczę
Przykro mi. Na pocieszenie powiem że wszystkie jedziemy na tym samym wózkuMam wyniki bety. Oczywiście nie udało się....
Czy taka zagrożona to ja nie wiem [emoji3059]Byłam u lekarza. Pacjentka zagrożona ciąża mnoga tak mnie podsumował po ostatnim cyklu z clo.
Dzisiaj mam 12 mm endometrium. Jeden pęcherzyk w prawym jajniku (czyli to co czuje od kilku dni) 16 mm. Bez zastrzyku bo lekarz stawia ze sam pęknie. Kontrola w czwartek jak rośnie
Czemu zagrożona sporo jeden pęcherzyk?Byłam u lekarza. Pacjentka zagrożona ciąża mnoga tak mnie podsumował po ostatnim cyklu z clo.
Dzisiaj mam 12 mm endometrium. Jeden pęcherzyk w prawym jajniku (czyli to co czuje od kilku dni) 16 mm. Bez zastrzyku bo lekarz stawia ze sam pęknie. Kontrola w czwartek jak rośnie
Chyba @Kotmonika87 będzie testować w pt.Czy któraś testuje w piątek?? Ja w piątek powinnam dostać @ ale cały czas mam pełno śluzu i mam wrażenie, że mam rozpulchnioną macice (nie wiem czy to dobrze bo nigdy nie badałam) . Na szczęście kłócie jajników przeszło kilka dni temu bo było uciążliwe
Dziś 28dcChyba @Kotmonika87 będzie testować w pt.
Mimi, ktory dc?
Uuu i aż do piątku chcesz czekać?Dziś 28dc