jeszczebedziepieknie
Fanka BB :)
Ja testuje dopiero w okolicach 16.11.
Ale juz mnie korci, zeby zrobic jakis test,mimo ze mam swiadomosc, ze bedzie negatywny..
A co do tego kataru, moze jest to jakas infekcja. W pracy mam kontakt z duza iloscia ludzi, moze cos od nich zlapalam. Ale i tak ztylu glowy jakis chochlik podpowiada mi ze to tez moze byc objaw upragnionej ciazy
Ale juz mnie korci, zeby zrobic jakis test,mimo ze mam swiadomosc, ze bedzie negatywny..
A co do tego kataru, moze jest to jakas infekcja. W pracy mam kontakt z duza iloscia ludzi, moze cos od nich zlapalam. Ale i tak ztylu glowy jakis chochlik podpowiada mi ze to tez moze byc objaw upragnionej ciazy
Hej. Czytam was od jakiegos czasu , tez biorę Clo pierwszy cykl. Odnosnie tego bólu gardla i kataru to niektóre dziewczyny z innego wątku tak miały po zapłodnieniu, ale czy to faktycznie jest objaw czy po prostu zwykła infekcja? Mamy jesien więc moze to kwestia pogody. Niemniej mnie też przez dwa dni bolalo gardlo i mialam mega katar. A testuję w weekend lub zaraz po. Nie chcę się niepotrzebnie nakręcac bo to juz 13sty cykl staran. Może bedzie szczesliwy