Mimi94
Fanka BB :)
Robiłam w 26dc i bielUuu i aż do piątku chcesz czekać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam w 26dc i bielUuu i aż do piątku chcesz czekać?
Chyba @Kotmonika87 będzie testować w pt.
Mimi, ktory dc?
Namowilas mnie... Nadal biel..Uuu i aż do piątku chcesz czekać?
A o jakiej czułości robiłaś test?Namowilas mnie... Nadal biel..
Chodziło mu o to ze poprzednio miałam 4 pecherzyki i obawiał się podać mi zastrzyk. Wczoraj poszłam do niego i mówię ze nie było ani mnogiej ani żadnejCzemu zagrożona sporo jeden pęcherzyk?
10A o jakiej czułości robiłaś test?
Hej. Czytam was od jakiegos czasu , tez biorę Clo pierwszy cykl. Odnosnie tego bólu gardla i kataru to niektóre dziewczyny z innego wątku tak miały po zapłodnieniu, ale czy to faktycznie jest objaw czy po prostu zwykła infekcja? Mamy jesien więc moze to kwestia pogody. Niemniej mnie też przez dwa dni bolalo gardlo i mialam mega katar. A testuję w weekend lub zaraz po. Nie chcę się niepotrzebnie nakręcac bo to juz 13sty cykl staran. Może bedzie szczesliwyDziewczyny,
Dzis mam 20 dc. Piersi strasznie mnie bola, powiekszyly sie, musialam kupic dodatkowo wiekszy biustonosz, bo ze starych zaczely uciekac:/ Czy cos takiego moge traktowac jako skutek uboczny po braniu clo? Nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam.
I drugie pytanie: mam mega katar i boli mnie gardlo. I w sumie to tez sie tak z nikad wzielo, nie pamietam zebym zmarzla. Jak myslicie, moge cos na to wziac? Jakas polopiryna albo podobne specyfiki na przeziebienie?
Ja po clo tez miałam dziwne objawy. Ale bardziej po luteinie. Nie powiększyły mi się piersi ale mocno były wrażliwe.Dziewczyny,
Dzis mam 20 dc. Piersi strasznie mnie bola, powiekszyly sie, musialam kupic dodatkowo wiekszy biustonosz, bo ze starych zaczely uciekac:/ Czy cos takiego moge traktowac jako skutek uboczny po braniu clo? Nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam.
I drugie pytanie: mam mega katar i boli mnie gardlo. I w sumie to tez sie tak z nikad wzielo, nie pamietam zebym zmarzla. Jak myslicie, moge cos na to wziac? Jakas polopiryna albo podobne specyfiki na przeziebienie?