reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Własnie zrobiłam test, bo chciałam się napić wina ... biel jak zawsze. Już mnie to nawet nie rusza... ile tych testów już widzialam. Niech ta @, bo hsg czeka

Dziewczyny lekarka mi powiedziała że u mnie stymulacja odpada bo będę miała takie torbiele że będą mnie musieli operować. Więc przy in vitro skąd mają mi wziac pęcherzyki ? Jak ja nie mogę miec stymulacji? ..... Pozamiatane.

Dziewczyny lekarka mi powiedziała że u mnie stymulacja odpada bo będę miała takie torbiele że będą mnie musieli operować. Więc przy in vitro skąd mają mi wziac pęcherzyki ? Jak ja nie mogę miec stymulacji? ..... Pozamiatane.
Clo u wielu kobiet powoduje torbiele. W klinikach inaczej stymulują pęcherzyki. Nie trać czasu i jedz na jakąś konsultacje.

Mój mąż uważa że zajde w ciążę bez kliniki. Że to tylko i wyłącznie moja psychika. Więc jakakolwiek klinika odpada.
No to nie masz wyboru i np. dać sobie pół roku pełnego luzu. Bez testów, bez leków, a jak pół roku odpoczynku nie pomoże to wtedy klinika. W klinice na pewno coś poradzą.
Ile już się staracie?

reklama
No to nie masz wyboru i np. dać sobie pół roku pełnego luzu. Bez testów, bez leków, a jak pół roku odpoczynku nie pomoże to wtedy klinika. W klinice na pewno coś poradzą.
Ile już się staracie?
Od kwietnia. Osiem cykli w tym 5 bezowulacyjnych. A od zeszłego roku do kwietnia chcieliśmy się starać ale non stop krwawilam miałam okresy po 3 tygodnie, a jak nie miałam okresu to plamilam codziennie. Nikt mi nie umiał pomoc ale też nikt mi nie pozwalam się starać. Miałam biopsję i takie tam. Ale do dzisiaj nic mi nie zdiagnozowano

Do góry