Pęcherzyk jeszcze nie pękną, ma już 23mm. W piątek jeszcze jedna wizyta ehhhhhTo będę zaglądać i sprawdzać czy napisałaś [emoji3526]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pęcherzyk jeszcze nie pękną, ma już 23mm. W piątek jeszcze jedna wizyta ehhhhhTo będę zaglądać i sprawdzać czy napisałaś [emoji3526]
Czy ktoś jeszcze spotkał się z przypadkiem że po clo nie było pęcherzyków a później się pojawily?
Ja tak miałam byłam na badaniu podczasu @ i nie było pęcherzyków a była w 3 dniu @ i brałam clo od 1 dnia @ i nie było pęcherzyków ale potem byłam na kontroli w 13 dniu i pęcherzyki się pojawiły po 3 na każdym ok 13 mm a kilka dni później urosły i dostałam zastrzyk. Więc głowa do góry mogą się pojawić.Czy ktoś jeszcze spotkał się z przypadkiem że po clo nie było pęcherzyków a później się pojawily?
Pęcherzyk jeszcze nie pękną, ma już 23mm. W piątek jeszcze jedna wizyta ehhhhh
NieA dostałaś zastrzyk w razie wu?
Mówił że chce zobaczyć czy u mnie pękają naturalnieDziwne bo powinnaś dostać zastrzyk. Nawet jak sam peknie to może być ze tak powiem za stary.
U mnie najprawdopodobniej jakieś 26 lub 27 mm bo dzień wcześniej jak byłam u lekarza to mówił ze ma 25 mm i rośnie 2 mm na dzień. Dostałam zastrzyk ovitrelle dla pednosci, żeby pękłDziewczyny przy jakiej wielkości pękł u was pęcherzyk?