reklama
Claudia2405
Zaciekawiona BB
A w którym dniu cyklu jesteś? Mnie od 3 dni strasznie prawy jajnik boli, jestem 4 dni po owulacji.A teraz mnie brzuch nie boli. Bolą w 6 i 7 dniu po owu
24 dzień i zazwyczaj w 30 mam @A teraz mnie brzuch nie boli. Bolą w 6 i 7 dniu po owu
młoda1994
Fanka BB :)
Super. Cieszę się bardzo. Starają były pęcherzyk pękł to z całych sił trzymam kciuki byś nam za parę dni wystawiła test z dwoma krechami.Ja po monitoringu i pęcherzyk pękł sam uffff
Mnie tez przestał bolec. Miesiączkę dostałam zupełnie bezbolesnie a zawsze kilka dni przed czułam skurcze. Dla mnie byl to pierwszy cykl z clo i luteiną i zastanawiałam się czy to objawy przyjmowania leków czy ciąży. Teraz przy drugim cyklu już jestem bardziej przygotowana na to jak organizm może reagować.A teraz mnie brzuch nie boli. Bolą w 6 i 7 dniu po owu
Jadę na weekend do Warszawy - hotel z dużym łóżkiem i jacuzzi zarezerwowany
Ale to tak na odstresowanie bo to 7-8 dc
Bosko działaj ja zawsze mam dylemat jak często należy się kochać Trudno mi kochać się co 2 dzień bo czuje ze marnuje szanseJa po monitoringu i pęcherzyk pękł sam uffff
Jak pęķł to powinno już być podziałane trzymam kciuki, żeby się udałoBosko działaj ja zawsze mam dylemat jak często należy się kochać Trudno mi kochać się co 2 dzień bo czuje ze marnuje szanse
Według lekarza pękł w środę więc już podziałaneJak pęķł to powinno już być podziałane trzymam kciuki, żeby się udało
reklama
kochana :*Super. Cieszę się bardzo. Starają były pęcherzyk pękł to z całych sił trzymam kciuki byś nam za parę dni wystawiła test z dwoma krechami.