reklama
Claudia2405
Zaciekawiona BB
A w którym dniu cyklu jesteś? Mnie od 3 dni strasznie prawy jajnik boli, jestem 4 dni po owulacji.A teraz mnie brzuch nie boli. Bolą w 6 i 7 dniu po owu
24 dzień i zazwyczaj w 30 mam @A teraz mnie brzuch nie boli. Bolą w 6 i 7 dniu po owu
młoda1994
Fanka BB :)
Super. Cieszę się bardzo. Starają były pęcherzyk pękł to z całych sił trzymam kciuki byś nam za parę dni wystawiła test z dwoma krechami.Ja po monitoringu i pęcherzyk pękł samuffff
Mnie tez przestał bolec. Miesiączkę dostałam zupełnie bezbolesnie a zawsze kilka dni przed czułam skurcze. Dla mnie byl to pierwszy cykl z clo i luteiną i zastanawiałam się czy to objawy przyjmowania leków czy ciąży. Teraz przy drugim cyklu już jestem bardziej przygotowana na to jak organizm może reagować.A teraz mnie brzuch nie boli. Bolą w 6 i 7 dniu po owu
Jadę na weekend do Warszawy - hotel z dużym łóżkiem i jacuzzi zarezerwowany
Ale to tak na odstresowanie bo to 7-8 dc
BoskoJa po monitoringu i pęcherzyk pękł samuffff
Jak pęķł to powinno już być podziałaneBoskodziałaj
ja zawsze mam dylemat jak często należy się kochać
Trudno mi kochać się co 2 dzień bo czuje ze marnuje szanse
![]()
Według lekarza pękł w środę więc już podziałaneJak pęķł to powinno już być podziałanetrzymam kciuki, żeby się udało
reklama
kochana :*Super. Cieszę się bardzo. Starają były pęcherzyk pękł to z całych sił trzymam kciuki byś nam za parę dni wystawiła test z dwoma krechami.