reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Pocieszające, w każdym bądź razie za tydzień idę na wizytę do innego lekarza, zrobię monitoring z czystej ciekawości a jeśli w tym cyklu się nie uda to odstawiam wszystko i odpuszczam
Monitoring nie zaszkodzi a napewno naswietli sprawę na twój cykl czy pęcherzyki są czy pękają. Lepiej to wiedzieć. Ja odpuściłam bo już nie mam siły.

reklama
Cześć . Ja dzisiaj 21 dzień cyklu. Była owulacja pęcherzyk pękł. Teraz czekanie na @ a mam nadzieje ze nie przyjdzie. To już mój 3 cykl. Trzymajcie kciuki !
Oczywiście trzymam mocno kciuki ja 15 dzień cyklu i tez pękł pęcherzy,bo byłam dzisiaj na monitoringu, Wiec tez czekam na @. Aaa i jeszcze jedno od piątku 11 dnia cyklu robiłam testy owulacyjne i żaden mi nie pokazał owulacji nawet dzisiaj robiłam ... wiec ja już ich nie robię.

Oczywiście trzymam mocno kciuki ja 15 dzień cyklu i tez pękł pęcherzy,bo byłam dzisiaj na monitoringu, Wiec tez czekam na @. Aaa i jeszcze jedno od piątku 11 dnia cyklu robiłam testy owulacyjne i żaden mi nie pokazał owulacji nawet dzisiaj robiłam ... wiec ja już ich nie robię.
Wiesz co mi wyszedł właśnie w piątek test. Może nie trafiłaś w pik lh albo za dużo pils wody. Ja zrobiłam jeden w piątek o 17 a drugi o 20 i były dwie czerwone kreski.

Ja dziś też idę na monitoring i oby pęcherzyk pękł . :)

reklama
Do góry