reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Pocieszające, w każdym bądź razie za tydzień idę na wizytę do innego lekarza, zrobię monitoring z czystej ciekawości a jeśli w tym cyklu się nie uda to odstawiam wszystko i odpuszczam
Monitoring nie zaszkodzi a napewno naswietli sprawę na twój cykl czy pęcherzyki są czy pękają. Lepiej to wiedzieć. Ja odpuściłam bo już nie mam siły.

reklama
Cześć . Ja dzisiaj 21 dzień cyklu. Była owulacja pęcherzyk pękł. Teraz czekanie na @ a mam nadzieje ze nie przyjdzie. To już mój 3 cykl. Trzymajcie kciuki !
Oczywiście trzymam mocno kciuki ja 15 dzień cyklu i tez pękł pęcherzy,bo byłam dzisiaj na monitoringu, Wiec tez czekam na @. Aaa i jeszcze jedno od piątku 11 dnia cyklu robiłam testy owulacyjne i żaden mi nie pokazał owulacji nawet dzisiaj robiłam ... wiec ja już ich nie robię.

Oczywiście trzymam mocno kciuki ja 15 dzień cyklu i tez pękł pęcherzy,bo byłam dzisiaj na monitoringu, Wiec tez czekam na @. Aaa i jeszcze jedno od piątku 11 dnia cyklu robiłam testy owulacyjne i żaden mi nie pokazał owulacji nawet dzisiaj robiłam ... wiec ja już ich nie robię.
Wiesz co mi wyszedł właśnie w piątek test. Może nie trafiłaś w pik lh albo za dużo pils wody. Ja zrobiłam jeden w piątek o 17 a drugi o 20 i były dwie czerwone kreski.

Ja dziś też idę na monitoring i oby pęcherzyk pękł . :)

reklama
Do góry