reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hej dziewczyny u mnie dzis uczucie obrzmienia calego podbrzusza i dziwne rozpieranie chyba jednak sie nie udalo i @ przyjdzie[emoji26]
młoda1994
Kochana jeszcze nic nie przekreślaj. A powiedz mi który dzisiaj dc?Hej dziewczyny u mnie dzis uczucie obrzmienia calego podbrzusza i dziwne rozpieranie chyba jednak sie nie udalo i @ przyjdzie[emoji26]
kolor nadzieji
21dc jestem zalamana
Kochana jeszcze nic nie przekreślaj. A powiedz mi który dzisiaj dc?
młoda1994
To już bliżej terminu @ kochana musisz czekać czasami jest tak że takie same objawy przed @wróża też na ciążę.
kolor nadzieji
Ale w tamtym cyklu tez mi sie wydaje ze tak mialam i myslalam ze sie udalo i dupa i teraz tez bedzie dupa[emoji45]
To już bliżej terminu @ kochana musisz czekać czasami jest tak że takie same objawy przed @wróża też na ciążę.
młoda1994
Kochana myśl pozytywnie. Jeśli się nie uda to może to badanie ci pomoże.Ale w tamtym cyklu tez mi sie wydaje ze tak mialam i myslalam ze sie udalo i dupa i teraz tez bedzie dupa[emoji45]
Póki @ Nie ma jest nadzieja. Grunt to się nie poddawać. Głowa do góry kochana.
kolor nadzieji
Powoli trace wszystkie nadzieje a tego badania boje sie jak ognie niechce go robic[emoji21][emoji21][emoji21]
Kochana myśl pozytywnie. Jeśli się nie uda to może to badanie ci pomoże.
Póki @ Nie ma jest nadzieja. Grunt to się nie poddawać. Głowa do góry kochana.
Lena3386
A dlaczego sie tak bardzo boisz? Wszystko jest do przeżycia [emoji6]
Powoli trace wszystkie nadzieje a tego badania boje sie jak ognie niechce go robic[emoji21][emoji21][emoji21]
reklama
młoda1994
Kochana ale może będzie tak że zrobisz to badanie i cykl po tym badaniu się uda i będziesz najszczesliwsza na świecie. I wtedy nawet zapomnisz że strasznie się bałaś przed tym badaniem.Powoli trace wszystkie nadzieje a tego badania boje sie jak ognie niechce go robic[emoji21][emoji21][emoji21]
Choć mam nadzieję że mimo wszystko się uda i ominiesz to badanie którego tak strasznie się boisz.
Pamiętaj że dla fasolki można się poświęcić i przezwyciężyć strach. Trzymam za Ciebie kciuki kochana. [emoji110][emoji110]