reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Cześć wszystkim. Po tygodniu od zrobienia testu ciążowego dostałam okropną @ wręcz krwotok i dziś poszłam do lekarza i nie ma ciąży :(

Czesc:)Podczytuje was dziewczyny i mam pytanie.ktoras brala pregnyl zastrzyk?jesli zaczne clo 5 dnia cyklu kiedy ten zastrzyk?ostatni cykl mialam 29 dni.mam opcje ze pielegniarka zrobi zastrzyk ale sie moge nie wstrzelic z czasem bo moze byc opcja zastrzyk 4 dni przed owu lub dzien po owu.sama sie boje no i nie mam igiel bo w Uk nie kupie w aptece.dziekuje

Hej dziewczyneczki moje :) dawno mnie tu nie bylo ale duuzo sie u mnie dzialo. Bylam z corka w szpitalu, potem ja bylam na antybiotykach i nie miałam mocy Was odwiedzic ale dzisiaj wszystko przeczytalam i wiem jakie mialyscie przygody. U mnie znowu czekanie. Miesiac mi zlecial jak cholera. Mialam 3 pecherzyki po ok. 20-24mm i dostalam pregnyl domiesniowo w szpitalu. Ten cykl wyluzowany. Za duzo innych rzeczy sie dzialo, zeby myslec o ciazy :) przytulanie co 2 dni. Za 6 dni mam dostac okres

Hej dziewczyneczki moje :) dawno mnie tu nie bylo ale duuzo sie u mnie dzialo. Bylam z corka w szpitalu, potem ja bylam na antybiotykach i nie miałam mocy Was odwiedzic ale dzisiaj wszystko przeczytalam i wiem jakie mialyscie przygody. U mnie znowu czekanie. Miesiac mi zlecial jak cholera. Mialam 3 pecherzyki po ok. 20-24mm i dostalam pregnyl domiesniowo w szpitalu. Ten cykl wyluzowany. Za duzo innych rzeczy sie dzialo, zeby myslec o ciazy :) przytulanie co 2 dni. Za 6 dni mam dostac okres
Hej,a jestes na clo?bo ja dzis zaczynam od 5 do 10dnia cyklu.a potem mam zrobic zastrzyk jak owu test bedzie dodatni.mialas juz kiedys zastrzyk?chodzi mi o to jak dlugo zanim on zaczyna dzialac:)?

reklama
Podobno w ciągu 24-36h godzin jest owu. Ja miałam zastrzyk w środę wieczorem a lekarz kazał działać w czwartek, piątek i sobotę.
Hej,a jestes na clo?bo ja dzis zaczynam od 5 do 10dnia cyklu.a potem mam zrobic zastrzyk jak owu test bedzie dodatni.mialas juz kiedys zastrzyk?chodzi mi o to jak dlugo zanim on zaczyna dzialac:)?

Do góry