Pierwszy raz mialam zastrzyk ale wlasnie z tym, ze mialam domiesniowo a nie podskornie. Mi lekarz powiedzial, ze srednio do 12stu godzin powinno juz wszystko pękać. Ja mialam robiony ok. Godziny 14stej a wieczorem bardzo bolal jajnik, na ktorym byly 2 duze pecherzykiHej,a jestes na clo?bo ja dzis zaczynam od 5 do 10dnia cyklu.a potem mam zrobic zastrzyk jak owu test bedzie dodatni.mialas juz kiedys zastrzyk?chodzi mi o to jak dlugo zanim on zaczyna dzialac?
reklama
Lusia125
Fanka BB :)
Nie trać nadziei a kiedy powinna przyjść @?Robiłam test 1 kreska [emoji3525]
aniajg2
4 czerwca.
Nie trać nadziei a kiedy powinna przyjść @?
Lusia125
No to różnie z tymi testami może być. Warto poczekać do 4 i najwyżej powtórzyć trzymam kciuki4 czerwca.
aniajg2
Tak zrobięNo to różnie z tymi testami może być. Warto poczekać do 4 i najwyżej powtórzyć trzymam kciuki
młoda1994
Kochana z testami bywa różnie. Czasami nawet w dniu @ nie wyjdzie.Robiłam test 1 kreska [emoji3525]
Ja robiłam w 33dc A dzisiaj mam 35dc i test wyszedł 2 dni temu negatyw. Jestem dzisiaj 5 dni po terminie @ czekam do środy Jeśli @ Nie będzie robię drugi test i to będzie już 8 dni po terminie.
Póki nie ma @ jest nadzieja. Nie potrzebnie chyba robiłaś test 3 dni przed terminem @
reklama
młoda1994
Kochana to życzę owocnych starań i mam nadzieję że w dniu @ będzie twoja informacja że jesteś w ciąży. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]Hej dziewczyny ja dziś po starcie z clo mam wychodowac e 2 pęcherzyki i dziś zastrzyk z ovitrel i działamy na dzień dziecka