A powiedz w którym dniu po braniu clo byłaś?Ja jestem z okolic Bielska i chodzę do p. Ginekolog z BB, mialam kontrole i usłyszałam ze jest nisza po jajeczku wiec chyba pękły. ? Nie wiem
reklama
Byłam w 13dc i nie było jeszcze szału z wielkością jajeczka , gin powiedziała ze za 4/5 dni, wiec pojechałam w 17dc i była już nisza ...wiec trudno wyczuć czy urosło prawidłowo . A cykle mam 30dniowe raczejA powiedz w którym dniu po braniu clo byłaś?
To nie dobrze ale do 3 razy sztuka , może teraz się uda ja nadal czekam ... ma być 21.01I niestety przyszła ta menda... Zaczynam 3 cykl
Lusia125
Fanka BB :)
To trzymam kciuki no mam nadzieje na szczęście udało mi się zapisać do jakiegoś lekarza. Jak coś bd wiedziala daj znać.To nie dobrze ale do 3 razy sztuka , może teraz się uda ja nadal czekam ... ma być 21.01
Lusia125
24 styczeń czyli 9dc zobaczy co i jak jak bd potrzeba to jeszcze później przyjmie... Był zdziwiony że nie mam monitoringu... Nie jest to jakiś super lekarz ale ten mój niby dobry specjalista a jest jak jest...
Ja jest po @. Miałam 06.01.19. Dzisiaj już 12 dc więc owulacja powinna wystąpić jadę na kontrolę i możliwe że zastrzyk. Kolejna powinna przyjść 06.02.19 a to się okaże.Gigi_ a ty kiedy powinnaś mieć @?
Też właśnie się zdziwiłam że dostałaś clo a bez monitoringu. Więc będzie wiedziała na czym stoisz
reklama
Lusia125
To za ciebie też trzymam kciuki oby przytulanki były owocneJa jest po @. Miałam 06.01.19. Dzisiaj już 12 dc więc owulacja powinna wystąpić jadę na kontrolę i możliwe że zastrzyk. Kolejna powinna przyjść 06.02.19 a to się okaże.
Też właśnie się zdziwiłam że dostałaś clo a bez monitoringu. Więc będzie wiedziała na czym stoisz