reklama
A wiec tak. Brałam clo od 3 dnia cyklu. Lekarz wywołal pekniecie w 8 dzien i na 9 owulacja. 2 sporaśne jajeczka. Tydzien po tym bolaly mnie jajniki poleciałam na usg a tam.. trzy jajeczka 19 mm !!! I to w terminie 14 dc. Czyli takim normalnym bez wywolywania. I jutro lece znowu zobaczyc czy sa jeszcze, jak duze, a moze popekały.
Czy tez po clo mialyscie tak? Podwojna owulacja ?
Wszystko jest możliwe. Ponieważ jedna owulacja mogła być z lewego jajnika a z prawego kilka dni później. Zdaża się tak.A wiec tak. Brałam clo od 3 dnia cyklu. Lekarz wywołal pekniecie w 8 dzien i na 9 owulacja. 2 sporaśne jajeczka. Tydzien po tym bolaly mnie jajniki poleciałam na usg a tam.. trzy jajeczka 19 mm !!! I to w terminie 14 dc. Czyli takim normalnym bez wywolywania. I jutro lece znowu zobaczyc czy sa jeszcze, jak duze, a moze popekały.
Ja niestety nie wiem ile było, nie udało mi się zobaczyć na USG, ale po CLO jest to normalne dlatego nawet w ulotce pisze, ze jest ryzyko ciąży mnogiejA wiec tak. Brałam clo od 3 dnia cyklu. Lekarz wywołal pekniecie w 8 dzien i na 9 owulacja. 2 sporaśne jajeczka. Tydzien po tym bolaly mnie jajniki poleciałam na usg a tam.. trzy jajeczka 19 mm !!! I to w terminie 14 dc. Czyli takim normalnym bez wywolywania. I jutro lece znowu zobaczyc czy sa jeszcze, jak duze, a moze popekały.
Lusia125
Fanka BB :)
Zazdroszczę wam że macie ten monitoring... Już 2 razy pisałam do mojego lekarza i mi nie odpisuje a u innego mam wizytę dopiero w marcu...(specjalista w leczeniu niepłodności) Jak dostanę teraz okres to sproboje się do jakiegoś dostać żeby chociaż zobaczyć jak to jest w ostatnim cyklu z clo o ile ktoś mnie przyjmie... Martwi mnie to że nie wiem czy to w ogóle pomaga.... zaczęłam wątpić w mojego lekarza a chodzę do niego od lat...Ja niestety nie wiem ile było, nie udało mi się zobaczyć na USG, ale po CLO jest to normalne dlatego nawet w ulotce pisze, ze jest ryzyko ciąży mnogiej
Testowałas już ?Ja niestety nie wiem ile było, nie udało mi się zobaczyć na USG, ale po CLO jest to normalne dlatego nawet w ulotce pisze, ze jest ryzyko ciąży mnogiej
Lusia125
Hejka co tam dziewczyny? Jak tam wasz monitoring? Stwierdziłam że jak tylko dostanę okres dzwonię do innego lekarza na monitoring chociaż na ten jeden cykl.(o ile mi się do kogoś uda dostać). Mój lekarz odpisał że do końca stycznia jest na urlopie... Ktoś niby go tam zastępuje ale ja sproboje do kogoś innego...
Lusia125
A w którym dniu cyklu macie kontrolę czyli monitoring i przy ilu dniowym cyklu?Wizytuje 17 stycznia. Kontrola i możliwość zastrzyku i mamy działać.
reklama