reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Kochana ja się dowiadywalam w moim landzie i jeśli z mężem spelniacie warunki to możesz się starać z ubezpieczenia o 50% dofinansowania do in vitro i inseminacje. Ja ostatnio pytałam u siebie w AOK w Hessen bo tam jesteśmy ubezpieczeni z moim m
Słyszałam o tym, ale my nie spełniamy warunków.. musiałabym sobie sama zapłacić.. ja bym chciała, ale mąż niekoniecznie.. ;/ trudne to wszystko

reklama
Słyszałam o tym, ale my nie spełniamy warunków.. musiałabym sobie sama zapłacić.. ja bym chciała, ale mąż niekoniecznie.. ;/ trudne to wszystko
Mi powiedzieli że warunki są takie ja muszę mieć między 25-40 lat mój mąż do 50 lat A ma 36 i musisz być w małżeństwie. To są trzy warunki. I jeszcze wtedy papiery od lekarza musisz przesłać do ubezpieczalni i wszystko załatwione. Długo się na to nie czeka tylko byś musiała dowiedzieć się dokładnie jakie dokumenty i od jakich specjalistów ubezpieczyciel potrzebuje by dofinansować 50%

Hej dziewczyny tak sie zastanawiam czy wiecie moze od ktorego dc mozna pojsc na bete zeby bylo juz cos wiadomo? Bo ja mam 26dc przy 30 i sie zastanawiam czy jesli mi sie udalo to czy beta by juz to pokazala? Poprostu zrzera mnie ciekawosc i niecierpliwosc.
Dużo dziewczyn 4 dni przed @ ma już piękny test ciążowy to wydaje mi się, że beta tym bardziej powinna wyjść :)

Mi powiedzieli że warunki są takie ja muszę mieć między 25-40 lat mój mąż do 50 lat A ma 36 i musisz być w małżeństwie. To są trzy warunki. I jeszcze wtedy papiery od lekarza musisz przesłać do ubezpieczalni i wszystko załatwione. Długo się na to nie czeka tylko byś musiała dowiedzieć się dokładnie jakie dokumenty i od jakich specjalistów ubezpieczyciel potrzebuje by dofinansować 50%
Ja mam 24 :) i dwójkę dzieci urodziłam co świadczy o tym, że mogę zajść w ciążę.. nie kwalifikujemy się niestety..

Ja mam 24 :) i dwójkę dzieci urodziłam co świadczy o tym, że mogę zajść w ciążę.. nie kwalifikujemy się niestety..
A w takim razie to niestety nie. Szkoda ale cały czas trzymam kciuki abyś ujrzała 2 kreski na teście i to już za kilka dni. Naprawdę życzę Ci tego z całego serca. A dwa szkraba w jakim wieku są?

A wy czemu nie podchodziliście?

A w takim razie to niestety nie. Szkoda ale cały czas trzymam kciuki abyś ujrzała 2 kreski na teście i to już za kilka dni. Naprawdę życzę Ci tego z całego serca. A dwa szkraba w jakim wieku są?
Synek ma 5 lat, a córeczkę straciłam będąc jeszcze w ciąży.. stąd takie napięcie, bo instynkt macierzyński pobudzony, a dziecka brak..

reklama
Cześć dziewczyny czy któraś z Was bierze duphaston? Lekarz zapisał mi 2x1 między 16 a 25 dc i nie jestem pewna jak brać. Narazie łykam 2 tabletki rano. Czy któraś z Was miała podobne zalecenia?

Tak ja biorę tak samo jak Ty tylko na wieczór bo rano euthyrox

Do góry