reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Kochana ja się dowiadywalam w moim landzie i jeśli z mężem spelniacie warunki to możesz się starać z ubezpieczenia o 50% dofinansowania do in vitro i inseminacje. Ja ostatnio pytałam u siebie w AOK w Hessen bo tam jesteśmy ubezpieczeni z moim m
Słyszałam o tym, ale my nie spełniamy warunków.. musiałabym sobie sama zapłacić.. ja bym chciała, ale mąż niekoniecznie.. ;/ trudne to wszystko

reklama
Słyszałam o tym, ale my nie spełniamy warunków.. musiałabym sobie sama zapłacić.. ja bym chciała, ale mąż niekoniecznie.. ;/ trudne to wszystko
Mi powiedzieli że warunki są takie ja muszę mieć między 25-40 lat mój mąż do 50 lat A ma 36 i musisz być w małżeństwie. To są trzy warunki. I jeszcze wtedy papiery od lekarza musisz przesłać do ubezpieczalni i wszystko załatwione. Długo się na to nie czeka tylko byś musiała dowiedzieć się dokładnie jakie dokumenty i od jakich specjalistów ubezpieczyciel potrzebuje by dofinansować 50%

Hej dziewczyny tak sie zastanawiam czy wiecie moze od ktorego dc mozna pojsc na bete zeby bylo juz cos wiadomo? Bo ja mam 26dc przy 30 i sie zastanawiam czy jesli mi sie udalo to czy beta by juz to pokazala? Poprostu zrzera mnie ciekawosc i niecierpliwosc.
Dużo dziewczyn 4 dni przed @ ma już piękny test ciążowy to wydaje mi się, że beta tym bardziej powinna wyjść :)

Mi powiedzieli że warunki są takie ja muszę mieć między 25-40 lat mój mąż do 50 lat A ma 36 i musisz być w małżeństwie. To są trzy warunki. I jeszcze wtedy papiery od lekarza musisz przesłać do ubezpieczalni i wszystko załatwione. Długo się na to nie czeka tylko byś musiała dowiedzieć się dokładnie jakie dokumenty i od jakich specjalistów ubezpieczyciel potrzebuje by dofinansować 50%
Ja mam 24 :) i dwójkę dzieci urodziłam co świadczy o tym, że mogę zajść w ciążę.. nie kwalifikujemy się niestety..

Ja mam 24 :) i dwójkę dzieci urodziłam co świadczy o tym, że mogę zajść w ciążę.. nie kwalifikujemy się niestety..
A w takim razie to niestety nie. Szkoda ale cały czas trzymam kciuki abyś ujrzała 2 kreski na teście i to już za kilka dni. Naprawdę życzę Ci tego z całego serca. A dwa szkraba w jakim wieku są?

A wy czemu nie podchodziliście?

A w takim razie to niestety nie. Szkoda ale cały czas trzymam kciuki abyś ujrzała 2 kreski na teście i to już za kilka dni. Naprawdę życzę Ci tego z całego serca. A dwa szkraba w jakim wieku są?
Synek ma 5 lat, a córeczkę straciłam będąc jeszcze w ciąży.. stąd takie napięcie, bo instynkt macierzyński pobudzony, a dziecka brak..

reklama
Cześć dziewczyny czy któraś z Was bierze duphaston? Lekarz zapisał mi 2x1 między 16 a 25 dc i nie jestem pewna jak brać. Narazie łykam 2 tabletki rano. Czy któraś z Was miała podobne zalecenia?

Tak ja biorę tak samo jak Ty tylko na wieczór bo rano euthyrox

Do góry