reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja również nie mam problemu z cera. Jajniki w 1 cyklu mnie ciągnęły w owu a w tym dopiero wczoraj a owu już była bo robiłam testy i po śluzie widzę. A któraś z was ma w czasie brania tabletek brązowy śluz?? I w ogóle w całym cyklu dużo więcej śluzu szczególnie nieplodnego? Gigi_ pewnie ktoś ma a nie wie tak jak mówisz... Moja mama dowiedziała się dopiero w wieku 37 lat jak robiła operacje na żylaki i zrobiły się komplikacje.

reklama
Może ta cera to zbieg okoliczności albo po czymś innym... jeśli chodzi o śluz to chyba nie widzę różnicy. I w ogóle żadnych objawów czy zmian. Już się zaczynam denerwować co zobaczę na USG w poniedziałek. Jeśli na mnie nie zadziała CLO i nie będzie jajeczek ? :sad:

Może ta cera to zbieg okoliczności albo po czymś innym... jeśli chodzi o śluz to chyba nie widzę różnicy. I w ogóle żadnych objawów czy zmian. Już się zaczynam denerwować co zobaczę na USG w poniedziałek. Jeśli na mnie nie zadziała CLO i nie będzie jajeczek ? :sad:
Nie ma co się stresować. Będzie dobrze. Trzymam kciuki. Mam pytanie, czy któraś z was miała badanie narządów w szczególności droznosci jajowodow?

Nie ma co się stresować. Będzie dobrze. Trzymam kciuki. Mam pytanie, czy któraś z was miała badanie narządów w szczególności droznosci jajowodow?

Ja mam mieć jak teraz się nie uda . Moja gin zaproponowała mi ostatnio inseminacje jeśli na CLO się nie uda, a do tego potrzebne jest ponoć zrobienie drożności . Sama nie wiem co o tym myślec ...

Ja mam mieć jak teraz się nie uda . Moja gin zaproponowała mi ostatnio inseminacje jeśli na CLO się nie uda, a do tego potrzebne jest ponoć zrobienie drożności . Sama nie wiem co o tym myślec ...
No to ja od swojego usłyszałam to samo jak po clo się nie uda to mam przyjść po skierowanie do szpitala na zbadanie droznosci i wtedy też mówił że kolejny etap to inseminacja...

I jak u Was dziewczyny ? Ja dziś liczyłam na to, ze zobaczę jajeczko a okazało się, ze tylko nisza po nim ...wiec nie mam zbytnio nadziei. Po kolejnej miesiączce mam iść przygotować się do inseminacji. Trochę się boje :szok:

hej dziewczyny! nie możecie się poddawać. my z mężem długo starliśmy się o dziecko. Mam stwierdzone PCO, z czego brał brak owulacji,potem nie pękał pęcherzyk i tak cały czas odliczaliśmy dni od owulacji do owulacji...aż mój wspaniały lekarz doprowadził do tego że mamy dzisiaj 7+3 dni wiem ze jest to bardzo wcześnie ale nadal nie wierzymy w to że się udało. Dlatego nie możecie się załamywać. Bardzo ważny jest w tym wszystkim dobry lekarz i wasze nastawienie. wierze,że i wam się uda!

hej dziewczyny! nie możecie się poddawać. my z mężem długo starliśmy się o dziecko. Mam stwierdzone PCO, z czego brał brak owulacji,potem nie pękał pęcherzyk i tak cały czas odliczaliśmy dni od owulacji do owulacji...aż mój wspaniały lekarz doprowadził do tego że mamy dzisiaj 7+3 dni wiem ze jest to bardzo wcześnie ale nadal nie wierzymy w to że się udało. Dlatego nie możecie się załamywać. Bardzo ważny jest w tym wszystkim dobry lekarz i wasze nastawienie. wierze,że i wam się uda!
Gratulacje ! Super ze się udało :):)
Po jakim czasie się udało ? I czy tak po prostu w końcu zaskoczyło czy brałaś jakieś leki ?

Pewnie ze nie ma co się załamywać i tracić nadziei. Trzeba wierzyć że kiedyś zobaczymy te dwie kreski. Ja mam okres załamania kiedy dostaje okres potem przechodzi...

reklama
Gratulacje ! Super ze się udało :):)
Po jakim czasie się udało ? I czy tak po prostu w końcu zaskoczyło czy brałaś jakieś leki ?
Dziękuje :* brałam trzy cykle clostybegit a potem dwa następne do tego Parlodel. Bez leków nic pewnie byśmy nie zdziałali. Jakieś dwa lata temu starliśmy się na własna reke ale nic z tego nie wychodziło. odpuściliśmy na jakiś czas a potem poszukaliśmy dobrego lekarza i o to jest. aktualnie biorę leki nad podtrzymanie i oszczędzam się,do 12 tyg będziemy odpoczywać i trzymać kciuki żeby było wszystko dobrze...

Do góry