reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Hej Kobietki! Jestem tu nowa.. oczywiście staramy sie z Mezem o dzidzie juz prawie 3 lata. Mam dziwne wyniki badan tzn. Progresteron za niski, FSH za niskie i testosteron za wysoki. Od 20.11.18 nie mam @i. Dzis bylam u Ginekologa i kazal Mi zaczac brac clo mimo braku @. Miala ktoras z was to samo? A zapomnialam... mam PCO. Mąż badania nasienia rowniez na pograniczu...
Stracilismy juz prawie nadzieje.. Czy ktoras z Was rowniez tak miala?? A mimo tego jednak cos ruszylo? Czy nie zrobilam błędu tu do Was piszac? Chcialabym poznac Wasza opinie na ten temat...

reklama
Trzymam za was kciuki. Ja jestem w drugim cyklu z clo. Deyni dobrze ze tu napisałaś dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć a również wspierać nawzajem. Ciężko mi powiedzieć jak to z wynikami bo ja mam dobre jedyne co to lekarz podejrzewa PCOS ale pewności nie ma bo na usg tak wyglądało a wyniki ok i miesiączkę też w miarę regularnie mam... Mój mąż też ilość plemników ma na pograniczu... Trochę za mało ale za to dobrej jakości więc wierzymy że kiedyś się uda... Mam nadzieję że z tym clo chociaż ja jako jedyna nie mam monitoringu... Mój lekarz twierdzi że nie jest konieczny a wizytę u innego mam dopiero w marcu. Dodam że prywatnie... U nas niestety takie kolejki są jeżeli nie jest się pacjentka.

Tak już mam zalatwion
Tak wszystko dobrze. Mam zalecenia na heparyne i acard przy ciąży. Acard już biorę a heparyna od 2 kresek
To dobrze. Ja acard też biorę a heparyne jak bd w ciąży i bd miała zły wynik białka s. To życzę powodzenia bo u mnie teraz czekanie... 20dc ale ja już złudzeń nie mam... A u ciebie w rodzinie ma ktoś zakrzepice i trombofilie?

Wam tez tak się dłużą dni od owulacji ? Straszne jest to czekanie ... u nas właśnie tez problem z jakością nasienia :( niby ich dużo ale prawidłowej budowy tylko 3%. Miała któraś z Was problem z cerą podczas brania CLO? Mnie coś wysypało jak nigdy :mad:

reklama
Do góry