reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Hej Kobietki! Jestem tu nowa.. oczywiście staramy sie z Mezem o dzidzie juz prawie 3 lata. Mam dziwne wyniki badan tzn. Progresteron za niski, FSH za niskie i testosteron za wysoki. Od 20.11.18 nie mam @i. Dzis bylam u Ginekologa i kazal Mi zaczac brac clo mimo braku @. Miala ktoras z was to samo? A zapomnialam... mam PCO. Mąż badania nasienia rowniez na pograniczu...
Stracilismy juz prawie nadzieje.. Czy ktoras z Was rowniez tak miala?? A mimo tego jednak cos ruszylo? Czy nie zrobilam błędu tu do Was piszac? Chcialabym poznac Wasza opinie na ten temat...

reklama
Trzymam za was kciuki. Ja jestem w drugim cyklu z clo. Deyni dobrze ze tu napisałaś dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć a również wspierać nawzajem. Ciężko mi powiedzieć jak to z wynikami bo ja mam dobre jedyne co to lekarz podejrzewa PCOS ale pewności nie ma bo na usg tak wyglądało a wyniki ok i miesiączkę też w miarę regularnie mam... Mój mąż też ilość plemników ma na pograniczu... Trochę za mało ale za to dobrej jakości więc wierzymy że kiedyś się uda... Mam nadzieję że z tym clo chociaż ja jako jedyna nie mam monitoringu... Mój lekarz twierdzi że nie jest konieczny a wizytę u innego mam dopiero w marcu. Dodam że prywatnie... U nas niestety takie kolejki są jeżeli nie jest się pacjentka.

Tak już mam zalatwion
Tak wszystko dobrze. Mam zalecenia na heparyne i acard przy ciąży. Acard już biorę a heparyna od 2 kresek
To dobrze. Ja acard też biorę a heparyne jak bd w ciąży i bd miała zły wynik białka s. To życzę powodzenia bo u mnie teraz czekanie... 20dc ale ja już złudzeń nie mam... A u ciebie w rodzinie ma ktoś zakrzepice i trombofilie?

Wam tez tak się dłużą dni od owulacji ? Straszne jest to czekanie ... u nas właśnie tez problem z jakością nasienia :( niby ich dużo ale prawidłowej budowy tylko 3%. Miała któraś z Was problem z cerą podczas brania CLO? Mnie coś wysypało jak nigdy :mad:

reklama
Do góry