reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Niestety mam nadwagę :( ale cykle mam idealne , owu występuje, wszystko jest ok. A czasami w gabinecie widzę babki, które waza po 120/120 kg i są w ciąży . Wiec niw uważam żeby to było aż takim problemem .
Zaczęłam dziś czytać na temat HSG i stwierdzam, ze nie jestem na to gotowa :D

reklama
Będzie dobrze. Trzeba być dobrej myśli. Chociaż teraz to i ja się obawiam że nie złapie tak szybko jak w sierpniu :( grudniowy cykl nie udany

Będzie dobrze. Trzeba być dobrej myśli. Chociaż teraz to i ja się obawiam że nie złapie tak szybko jak w sierpniu :( grudniowy cykl nie udany
Tylko dobre myśli ! Nic innego nie wchodzi w grę :) Jeśli chodzi o CLO to słyszałam ze max 3 cykle i u większości tak działa ... wiec czekam do marca, póki co pierwszy cykl prawie za mną :biggrin2:

Niestety mam nadwagę :( ale cykle mam idealne , owu występuje, wszystko jest ok. A czasami w gabinecie widzę babki, które waza po 120/120 kg i są w ciąży . Wiec niw uważam żeby to było aż takim problemem .
Zaczęłam dziś czytać na temat HSG i stwierdzam, ze nie jestem na to gotowa :D
Ja bym chyba wolała laparoskopie... Jak trzeba to trzeba... No racja waga nie wiem czy ma takie znaczenie znam również dziewczyny z nadwagą które normalnie maja dzieci tak samo szczupłe... Ja wlasnie trzymam wagę i co jakoś w ciąży nie jestem hehe ale mam niedowage. Nie ważne co inni mówią ważne żeby czuć się dobrze we własnym ciele.

Tylko dobre myśli ! Nic innego nie wchodzi w grę :) Jeśli chodzi o CLO to słyszałam ze max 3 cykle i u większości tak działa ... wiec czekam do marca, póki co pierwszy cykl prawie za mną :biggrin2:
To idziemy równo bo za mną też pierwszy cykl z clo ale bez powodzen. Zaczelam już drugi. Więc zobaczymy

Idziemy rowno, ja dzis ostatni dzien bralam clo :D Oczywiście caly Czas odrywamy sie od teamtu dziecka.. podobno to dziala cuda hehe :) martwi Mnie bardzo jedynie to ze Mam 51 dzien po @. Dzidzi Nie ma, torbiele sa a lekarz (bardzo dobry) kazal mi brac clo jakby @ byla :D Jestem juz zakrecona... Sama juz nie wiem czy kolejny raz zmienic lekarza czy tak moze byc :)

Idziemy rowno, ja dzis ostatni dzien bralam clo :D Oczywiście caly Czas odrywamy sie od teamtu dziecka.. podobno to dziala cuda hehe :) martwi Mnie bardzo jedynie to ze Mam 51 dzien po @. Dzidzi Nie ma, torbiele sa a lekarz (bardzo dobry) kazal mi brac clo jakby @ byla :D Jestem juz zakrecona... Sama juz nie wiem czy kolejny raz zmienic lekarza czy tak moze byc :)
Z tym okresem to dziwnie ... spodziewałabym się czegoś na wywołanie . Tez tak miałam jakiś rok temu, jeden mi po prostu wypadł i dostałam dopiero po 60dniach(bo mam co 30-wiec w sumie idealnie ) i od tego czasu mam wszystko super,ale biore tez ovarin od jakiegoś czasu.
Deyni, skoro tak lekarz powiedział to tego się trzymaj , komuś musisz zaufać, napewno wie co robi ;) będzie dobrze !

Z tym okresem to dziwnie ... spodziewałabym się czegoś na wywołanie . Tez tak miałam jakiś rok temu, jeden mi po prostu wypadł i dostałam dopiero po 60dniach(bo mam co 30-wiec w sumie idealnie ) i od tego czasu mam wszystko super,ale biore tez ovarin od jakiegoś czasu.
Deyni, skoro tak lekarz powiedział to tego się trzymaj , komuś musisz zaufać, napewno wie co robi ;) będzie dobrze !
Trzymam za was kciuki:) ja jestem na końcówce 2 cyklu z clo i czekam.. Ale watpie żeby się udało... Nic zbytnio nie czuje, tradycyjnie jak przed okresem niestety....

Trzymam za was kciuki:) ja jestem na końcówce 2 cyklu z clo i czekam.. Ale watpie żeby się udało... Nic zbytnio nie czuje, tradycyjnie jak przed okresem niestety....
Dzięki :) i wzajemnie! A może właśnie o to chodzi, zeby czuć się „tradycyjnie”, może wkręcamy sobie ze maja być jakieś oznaki a wcale ich nie musi być ;) tez trzymam kciuki- daj znać ! Mi zostało jeszcze jakieś 10dni do @...i pewnie kolejna próba .

reklama
Dzięki :) i wzajemnie! A może właśnie o to chodzi, zeby czuć się „tradycyjnie”, może wkręcamy sobie ze maja być jakieś oznaki a wcale ich nie musi być ;) tez trzymam kciuki- daj znać ! Mi zostało jeszcze jakieś 10dni do @...i pewnie kolejna próba .
Dzięki :) No mi zostało 5,6 dni... Póki co czekam. Też nie trać nadziei może akurat się uda.

Do góry