reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Racja jest jakos godzinke po zrobieniu. Widzialam po zrobieniu, ze jest doslownie kreska jak wlosek i postanowilam, ze zaczekam az wyschnie moze bedzie lepiej widac i faktycznie wyglada jakby byla w tym samym miejscu :)

reklama
Racja jest jakos godzinke po zrobieniu. Widzialam po zrobieniu, ze jest doslownie kreska jak wlosek i postanowilam, ze zaczekam az wyschnie moze bedzie lepiej widac i faktycznie wyglada jakby byla w tym samym miejscu :)
Nie ma innej opcji jak poczekać i powtórzyć test. :) A który to Twój cykl z clo? Miałaś monitoring?

Pewnie, ze powtórzę do @ 3, 4 dni :) to jest moj pierwszy cykl z clo 2x1 ale starania o drugą ciążę ;) moje pierwsze clo ma juz 4 latka ;)
Ale by było gdyby udało się w pierwszym cyklu A powiedz mi jak bierze się 2 tabl dziennie to dwie naraz? Czy np jedną rano, a drugą wieczorem?
A jak się czujesz? Boli coś?

Ale by było gdyby udało się w pierwszym cyklu A powiedz mi jak bierze się 2 tabl dziennie to dwie naraz? Czy np jedną rano, a drugą wieczorem?
A jak się czujesz? Boli coś?
Bierze się 2 na raz o stałej porze. Przytylam niestety 2 kg.. jajniki wariowaly w okresie okoloowulacyjnym. Jeden bolal bardzo jakies 2, 3 godziny i chodzilam w pol zgieta. Cykl niestety bez monitoringu bo byl okres swiateczny i lekarz gdzies wyjechal. Z córką zaszlam w ciążę wlasnie jak lekarz podwyzszyl dawke do 2x1 i cykl tez bez minitoringu bo my byliśmy na urlopie :)

Bierze się 2 na raz o stałej porze. Przytylam niestety 2 kg.. jajniki wariowaly w okresie okoloowulacyjnym. Jeden bolal bardzo jakies 2, 3 godziny i chodzilam w pol zgieta. Cykl niestety bez monitoringu bo byl okres swiateczny i lekarz gdzies wyjechal. Z córką zaszlam w ciążę wlasnie jak lekarz podwyzszyl dawke do 2x1 i cykl tez bez minitoringu bo my byliśmy na urlopie :)
To mnie wczoraj tak jajniki bolały.. myślałam, że zwariuje.. pojechałam na pogotowie, żeby zrobili usg.. bałam się, że tworzy się torbiel, ale całe szczęście wszystko ok. A teraz jajniki bolą bardzo delikatnie.. a Tobie towarzyszą teraz jakieś bóle?

Jak Was czytam jakie macie bole po Clo to coraz bardziej przekonuje sie do tego ze na mnie Clo nie działa. Mnie nie boli nic![emoji33] a dziś 11dc, owulacja powinna byc juz za chwilę. A ja doslownie nic nie czuję[emoji24]

To mnie wczoraj tak jajniki bolały.. myślałam, że zwariuje.. pojechałam na pogotowie, żeby zrobili usg.. bałam się, że tworzy się torbiel, ale całe szczęście wszystko ok. A teraz jajniki bolą bardzo delikatnie.. a Tobie towarzyszą teraz jakieś bóle?
Mnie bola pachwiny no i od owulacji bola mnie sutki raz mocniej raz mniej. Nie mam jak isc na bete poniewaz od 9 pracuję a rano odprowadzam córkę do przedszkola i lecę na autobus. Ajajajjj ja jestem tak niecierpliwa, ze szok:)

reklama
Kochana nie przejmuj się na każdego wszystko inaczej działa. Bądź dobrej myśli i napewno się uda. Mocno tule i trzymam kciuki[emoji847][emoji110][emoji173]

Do góry