reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Zrob za 2-3 dni bedzie pewniejsze[emoji6]
Racja jest jakos godzinke po zrobieniu. Widzialam po zrobieniu, ze jest doslownie kreska jak wlosek i postanowilam, ze zaczekam az wyschnie moze bedzie lepiej widac i faktycznie wyglada jakby byla w tym samym miejscu
MamaZblizną
Nie ma innej opcji jak poczekać i powtórzyć test. A który to Twój cykl z clo? Miałaś monitoring?Racja jest jakos godzinke po zrobieniu. Widzialam po zrobieniu, ze jest doslownie kreska jak wlosek i postanowilam, ze zaczekam az wyschnie moze bedzie lepiej widac i faktycznie wyglada jakby byla w tym samym miejscu
Pewnie, ze powtórzę do @ 3, 4 dni to jest moj pierwszy cykl z clo 2x1 ale starania o drugą ciążę moje pierwsze clo ma juz 4 latkaNie ma innej opcji jak poczekać i powtórzyć test. A który to Twój cykl z clo? Miałaś monitoring?
MamaZblizną
Ale by było gdyby udało się w pierwszym cyklu A powiedz mi jak bierze się 2 tabl dziennie to dwie naraz? Czy np jedną rano, a drugą wieczorem?Pewnie, ze powtórzę do @ 3, 4 dni to jest moj pierwszy cykl z clo 2x1 ale starania o drugą ciążę moje pierwsze clo ma juz 4 latka
A jak się czujesz? Boli coś?
Bierze się 2 na raz o stałej porze. Przytylam niestety 2 kg.. jajniki wariowaly w okresie okoloowulacyjnym. Jeden bolal bardzo jakies 2, 3 godziny i chodzilam w pol zgieta. Cykl niestety bez monitoringu bo byl okres swiateczny i lekarz gdzies wyjechal. Z córką zaszlam w ciążę wlasnie jak lekarz podwyzszyl dawke do 2x1 i cykl tez bez minitoringu bo my byliśmy na urlopieAle by było gdyby udało się w pierwszym cyklu A powiedz mi jak bierze się 2 tabl dziennie to dwie naraz? Czy np jedną rano, a drugą wieczorem?
A jak się czujesz? Boli coś?
MamaZblizną
To mnie wczoraj tak jajniki bolały.. myślałam, że zwariuje.. pojechałam na pogotowie, żeby zrobili usg.. bałam się, że tworzy się torbiel, ale całe szczęście wszystko ok. A teraz jajniki bolą bardzo delikatnie.. a Tobie towarzyszą teraz jakieś bóle?Bierze się 2 na raz o stałej porze. Przytylam niestety 2 kg.. jajniki wariowaly w okresie okoloowulacyjnym. Jeden bolal bardzo jakies 2, 3 godziny i chodzilam w pol zgieta. Cykl niestety bez monitoringu bo byl okres swiateczny i lekarz gdzies wyjechal. Z córką zaszlam w ciążę wlasnie jak lekarz podwyzszyl dawke do 2x1 i cykl tez bez minitoringu bo my byliśmy na urlopie
U
użytkownik 188556
Gość
Jak Was czytam jakie macie bole po Clo to coraz bardziej przekonuje sie do tego ze na mnie Clo nie działa. Mnie nie boli nic![emoji33] a dziś 11dc, owulacja powinna byc juz za chwilę. A ja doslownie nic nie czuję[emoji24]
Mnie bola pachwiny no i od owulacji bola mnie sutki raz mocniej raz mniej. Nie mam jak isc na bete poniewaz od 9 pracuję a rano odprowadzam córkę do przedszkola i lecę na autobus. Ajajajjj ja jestem tak niecierpliwa, ze szokTo mnie wczoraj tak jajniki bolały.. myślałam, że zwariuje.. pojechałam na pogotowie, żeby zrobili usg.. bałam się, że tworzy się torbiel, ale całe szczęście wszystko ok. A teraz jajniki bolą bardzo delikatnie.. a Tobie towarzyszą teraz jakieś bóle?
reklama