U
użytkownik 188556
Gość
Flegamina/Mucosolvan one zawierają w sobie środki rozrzedzajace śluz. Dlatego są polecane gdy np jest złe uplynnienia nasienia, nasienie jest zlepione itpTakie cuda, pierwsze słyszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Flegamina/Mucosolvan one zawierają w sobie środki rozrzedzajace śluz. Dlatego są polecane gdy np jest złe uplynnienia nasienia, nasienie jest zlepione itpTakie cuda, pierwsze słyszę
A hej a dobrze dziś 7t5d stresuje się trochę bo kolejna wizytę mam dopiero za miesiąc 10.06. powiedział że jest ok i szybciej się wstawić jeżeli coś by się działo a tak nie ma potrzeby. Niestety nie uniknelam brania zastrzyków w brzuch z heparyna ale czego się nie zrobi dla maleństwa. A co u ciebie? Mąż na miejscu?@Lusia125 hej :-) co tam u ciebie słychać? Jak tam fasolka ?
Hej kobietki u mnie dzis zle przeczucia podbrzusze boli mnie jak na @ biust tez zaczyna chyba nic z tego nie bedzie. Niby @ mam miec kolo 15.05 ale mam przeczucie ze juz sie zbliza[emoji17]
Jeszcze kawał czasu do @! Spokojnie i bez smutków [emoji847] polecam czekoladę i jakaś dobra kawę lub herbatę na poprawę humoru
Dzisiaj robiłam, jutro rano odbieram wyniki.Dzień dobry dziewczyny, dziś 13dc a owulacji dalej nie ma. Coś jest nie tak, zazwyczaj do 13dc owulacja była. Muszę to skonsultować z lekarzem. Wczoraj dzwoniłam do kliniki w sprawie inseminacji. Mam już datę konsultacji. Muszę lecieć do Polski w ciągu niecałych 2 tygodni.
@xPola jak u Cibie? Dalej bolą jajniki? Monitoring miałam w zeszłym cyklu i owulacja była w 11dc
@agness będziesz powtarzać betę?
Ja u reszty dziewczyn? Kiedy testujecie?
Dzisiaj robiłam, jutro rano odbieram wyniki.