reklama
Ktory dzien cyklu?Chociaz mam jedno odczucie co bym nie zjadla to czuje ze jest pikantne choc w rzeczywistosci nie jest[emoji53]dziwna sprawa[emoji13]
kolor nadzieji
Fanka BB :)
15 dopiero ale w tym cyklu to tak mi wolno leci czas ze masakra juz bym chciala jakies rezultaty[emoji3]
Ktory dzien cyklu?
Najgorsze to czekanie a objawow zawsze milion!! Moj maz teraz zabral córkę na plac zabaw a ja leze pod kocem i nic mi sie nie chce a z tylu glowy, ze to chyba objaw ciazy haha15 dopiero ale w tym cyklu to tak mi wolno leci czas ze masakra juz bym chciala jakies rezultaty[emoji3]
kolor nadzieji
Tak masz racje najgorsze jest czekanie. Ja nigdy w ciazy nie bylam to nawet nie wiem na jaki objaw uwage zwrocic.
Najgorsze to czekanie a objawow zawsze milion!! Moj maz teraz zabral córkę na plac zabaw a ja leze pod kocem i nic mi sie nie chce a z tylu glowy, ze to chyba objaw ciazy haha
U
użytkownik 188556
Gość
Mam to samo! Ale mysle ze jak sie uda to chyba powinnam czuc sie inaczej niz zwykłe?
Tak masz racje najgorsze jest czekanie. Ja nigdy w ciazy nie bylam to nawet nie wiem na jaki objaw uwage zwrocic.
kolor nadzieji
Mysle ze napewno ja w kazdym miesiacu staran wsluchuje sie w swoje cialo ale wlasciwie co miesiac mam podobne odczucia ktore ciaza sie nie okazuja.
Mam to samo! Ale mysle ze jak sie uda to chyba powinnam czuc sie inaczej niz zwykłe?
Moj jedyny objaw przy pierwszej ciąży to dzien przed @ byl piekacy i bolacy bol piersi taki ze bardzo zwrocil moja uwagę i nic po za tym. Za to teraz co godzine mam jakieś objawy a w ciazy pewnie nie jestemTak masz racje najgorsze jest czekanie. Ja nigdy w ciazy nie bylam to nawet nie wiem na jaki objaw uwage zwrocic.
U
użytkownik 188556
Gość
Ja to nawet nie mam sie w co wsluchiwac bo zawsze objawow ciazowych zero, i tak juz kilkanaście cykli[emoji57]Mysle ze napewno ja w kazdym miesiacu staran wsluchuje sie w swoje cialo ale wlasciwie co miesiac mam podobne odczucia ktore ciaza sie nie okazuja.
reklama
kolor nadzieji
W takim razie przy tym szczesliwym napewno cos poczujesz a dlugo juz sie starasz?Ja to nawet nie mam sie w co wsluchiwac bo zawsze objawow ciazowych zero, i tak juz kilkanaście cykli[emoji57]