reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Też mam wybuchy gorąca a do tego jakaś płaczliwa i bardziej rozdrażnieniona jestem. Dzisiaj wzięłam ostatnią CLO od jutra testy owulacyjne I działamy [emoji4]

Trzymam kciuki za owocne bobosexy!! Ja od jutra zacznę mierzyć temperaturę a po jutrze chyba testy owulacyjne. W zeszłym cyklu miałam owulacje w 11dc ciekawe kiedy będzie teraz przy większej dawce clo.

reklama
Tez mi cholernie gorąco jest i pocę się bardziej przez to. Koleżance wyszła 3 dni przed przy cyklach 25 dniowych wiec jest duża szansa!

Duphaston tez bierzesz?
Nie biore nic innego oprocz clo. Albo taki lekarz ostrożny albo nie wiem.. mysle, zeby go zmienic od przyszlego cykle jezeli sie nie uda. Zaczelo sie od tego, ze poszlam do niego bo nie miałam @ juz 2 tygodnie. Po rozmowie i zbadaniu mnie powiedzial, ze jestna usg obraz policystycznych jajnikow i to nic dziwnego. Zapytał czy staramy sie o dziecko i potwierdzilam, powiedzialam mu tez, ze 4 lata temu udalo sie zajsc w ciaze dziecki clo i bach od razu dal mi recepte na ten lek z tym, ze kazal z grubej rury 2x1 :p

Nie biore nic innego oprocz clo. Albo taki lekarz ostrożny albo nie wiem.. mysle, zeby go zmienic od przyszlego cykle jezeli sie nie uda. Zaczelo sie od tego, ze poszlam do niego bo nie miałam @ juz 2 tygodnie. Po rozmowie i zbadaniu mnie powiedzial, ze jestna usg obraz policystycznych jajnikow i to nic dziwnego. Zapytał czy staramy sie o dziecko i potwierdzilam, powiedzialam mu tez, ze 4 lata temu udalo sie zajsc w ciaze dziecki clo i bach od razu dal mi recepte na ten lek z tym, ze kazal z grubej rury 2x1 :p

Wcześniej się udało w którym cyklu z clo?

Ja nie mam zadnych objawów po Clo[emoji19] za mną dziś bedzie 3 tabletka i nic nie czuję![emoji33]
Jedynie brzuch mi trochę wywaliło! Dosłownie jak na 4-5 miesiąc[emoji23]

Ja mam 15 dc wiec u mnie tez za wczesnie na cokolwiek i objawow i odczuc tez jeszcze nie mam tylko jajniki od czasu do czasu czuje a tak to zadnych nowosci po clo waga w normie:)

Ja nie mam zadnych objawów po Clo[emoji19] za mną dziś bedzie 3 tabletka i nic nie czuję![emoji33]
Jedynie brzuch mi trochę wywaliło! Dosłownie jak na 4-5 miesiąc[emoji23]

Ja w pierwszym cyklu tez nic ale teraz przy 2 tabletkach dziennie mam te uderzenia gorąca. Brzuch zawsze miałam wiec nie czuje różnicy [emoji28][emoji23]

reklama
Chociaz mam jedno odczucie co bym nie zjadla to czuje ze jest pikantne choc w rzeczywistosci nie jest[emoji53]dziwna sprawa[emoji13]

Do góry