reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

jesuu dziewczyny ja juz zjadla dzis 4 miske zupy!!!!:shocked2: i ciagle bym ja jadla..!! kilogram czeresni, nektarynke , loda , milywaya, princepolo, kinder bueno... jeszcze jeden mi milkyway został..... jakąś masakre mam dzisiaj!!!!:baffled:

reklama
Badaicka
leki będe brać ale spróbuję nie myśleć aż tak dużo o tym wszystkim
Jeśli teraz tego chcesz to ja trzymam kciuki za Ciebie i żeby wkońcu się udało
jesuu dziewczyny ja juz zjadla dzis 4 miske zupy!!!!:shocked2: i ciagle bym ja jadla..!! kilogram czeresni, nektarynke , loda , milywaya, princepolo, kinder bueno... jeszcze jeden mi milkyway został..... jakąś masakre mam dzisiaj!!!!:baffled:
Ło jejkusiu masz spust Maleńka nie ma co :szok::-D;-)
Mnie na samą myśl o słodyczach odrzuca..
hhhmmmmmm...............:baffled:

chyba juz nikogo nie ma to ja tez uciekam do lozka...zaaplikowalam sobie porządną dawkę przeciwbólówek i idę cierpieć do łóżka..

Dobranoc

ja jeszcze jestem.............hihih i tez z przeciwbolowymi......

wiesz.....jakby mi ktos 8 lat temu powiedzial ze spotkam takiego faceta i tak to bedzie wygladac to bym wysmiała......bo tacy faceci nie istnieja.....a jednak

reklama
u mnie wciaz cisza...ale jaki pisalam pesymizm maxxxxxxxxxxxymalny mnie dopadl- jakbym depresje miala...przez ten zasrany test!..umowilam sie dzis do lekarza na czwartek i zbadam sie ponownie..choc juz nie wiem na co?skoro w pl mi zronbili badania i powiedzieli ze wszystko ok..No nic zobacze co powiedza mi tu w UK...
jak jutro @ nie przyjdzie- jestem w ciazy(przychodzi jak w zegarku!...ale czuje, ze juz idzieeeeeeeeeeeeeee..

glowa tez mnie bolala ok tydzien po owulce..zwalilam na pogode..(a mnie glowa w zyciu moze z 5 razy bolala)...reszta okresowo........cycki swedzace, powiekszone, bol krzyza, pokluwanie jajnikow..ale i tak ten cykl byl zupelnie inny niz poprzedni, w poprzednim od okolo tydz po owulce- caly czas bolalo mnie podbrzusze jak na@ a teraz zupelna ciszaa...tylko lekko krzyz...ale za to jaki ja od tego nieszczesnego testu( co robilam negatyw w 23dc) mam wsciek..normalnie jestem taka nabuzowana , ze pozabijalabym wszytkich...no kloce sie z kazdym kto mi stanie na drodze:-(

Do góry