reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

jesuu dziewczyny ja juz zjadla dzis 4 miske zupy!!!!:shocked2: i ciagle bym ja jadla..!! kilogram czeresni, nektarynke , loda , milywaya, princepolo, kinder bueno... jeszcze jeden mi milkyway został..... jakąś masakre mam dzisiaj!!!!:baffled:

reklama
Badaicka
leki będe brać ale spróbuję nie myśleć aż tak dużo o tym wszystkim
Jeśli teraz tego chcesz to ja trzymam kciuki za Ciebie i żeby wkońcu się udało
jesuu dziewczyny ja juz zjadla dzis 4 miske zupy!!!!:shocked2: i ciagle bym ja jadla..!! kilogram czeresni, nektarynke , loda , milywaya, princepolo, kinder bueno... jeszcze jeden mi milkyway został..... jakąś masakre mam dzisiaj!!!!:baffled:
Ło jejkusiu masz spust Maleńka nie ma co :szok::-D;-)
Mnie na samą myśl o słodyczach odrzuca..
hhhmmmmmm...............:baffled:

chyba juz nikogo nie ma to ja tez uciekam do lozka...zaaplikowalam sobie porządną dawkę przeciwbólówek i idę cierpieć do łóżka..

Dobranoc

ja jeszcze jestem.............hihih i tez z przeciwbolowymi......

wiesz.....jakby mi ktos 8 lat temu powiedzial ze spotkam takiego faceta i tak to bedzie wygladac to bym wysmiała......bo tacy faceci nie istnieja.....a jednak

reklama
u mnie wciaz cisza...ale jaki pisalam pesymizm maxxxxxxxxxxxymalny mnie dopadl- jakbym depresje miala...przez ten zasrany test!..umowilam sie dzis do lekarza na czwartek i zbadam sie ponownie..choc juz nie wiem na co?skoro w pl mi zronbili badania i powiedzieli ze wszystko ok..No nic zobacze co powiedza mi tu w UK...
jak jutro @ nie przyjdzie- jestem w ciazy(przychodzi jak w zegarku!...ale czuje, ze juz idzieeeeeeeeeeeeeee..

glowa tez mnie bolala ok tydzien po owulce..zwalilam na pogode..(a mnie glowa w zyciu moze z 5 razy bolala)...reszta okresowo........cycki swedzace, powiekszone, bol krzyza, pokluwanie jajnikow..ale i tak ten cykl byl zupelnie inny niz poprzedni, w poprzednim od okolo tydz po owulce- caly czas bolalo mnie podbrzusze jak na@ a teraz zupelna ciszaa...tylko lekko krzyz...ale za to jaki ja od tego nieszczesnego testu( co robilam negatyw w 23dc) mam wsciek..normalnie jestem taka nabuzowana , ze pozabijalabym wszytkich...no kloce sie z kazdym kto mi stanie na drodze:-(

Do góry