reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

eh tam zajączku , trzeba brac co życie nam daje....:tak::-) ważne by znaleźć swoje szczęście i umieć je utrzymac:-)

ja mam dzis czuba na Dirty Dancing i słucham piosenek z filmu......:sorry2:
Uwielbiam ten film i muzykę :-D:-D:-D:-D:-D
Hej dziewczyny!

Dwa dni mnie nie bylo, ale o was nie zapomniała:-)
@ do mnie w niedzielę przylazła idę w przyszłym tygoniu do nowego gin, podobno potrafi działać cuda:-) to niech ze mną też cosik zrobi:-)
A co tam u was??​
Ło masz z @ a juz myślałam...
ale jak to dziewczyny mówia kolejny cykl kolejna szansa :tak:

tak naprawde to ja już nie mam siły o tym myśleć i zastanawiać sie czy dobre mam leki i czy dobrze jestem prowadzona przez gina
muszę chyba odpocząć od tego
Kochana jeśli nie masz PCO i wszystko fizycznie u Ciebie w porządku to ja Ci doradzam wrzucic na luz,zająć sie mama itd a potem znowu do dzieła:tak: blokada psychiczna to paskudna sprawa :-:)baffled:
W sumie to bawiłamsię dobrze, bo po kilku głębszych każda impreza jest dobra:-) Ale nie ma o czym opowiadać, panna mloda cały czas była obrażona, pan młody sztywny, a ja dużo piłam, jadłam i tańczyłam:-D
No i o to chodziło :tak::tak::tak::-D:-D:-D
- Kochanie powiedz. Chudnę trochę ?
- O tak Skarbeczku ! Chudniesz w oczach!
- Naprawdę ? Widać?
- Chudniesz w oczach a powinnaś .....wszędzie ...
-....

reklama
Oj fajnie, fajnie:tak::-D Uważam.. ale wiecie jak to jest.. Bo chyba na objawy ciazowe to u mnie za wczesnie, co?;-) Czuję się normalnie tylko te bóle głowy takie dziwne no i smak taki gorzki w ustach nieraz.. Hmm.. moze znów mi sie coś uroiło?;-)
mnie tez dzis bolala glowa ale to raczej przez cisnienie... i juz przeszlo.... ale u ciebie to moze na fasolke:tak: moja znajoma kiedys mi opowiadala ze jak byla w ciąży a nie wiedziala jeszcze to strasznie ja glowa bolała przez kilka dni az postanoiwla isc do lekarza ale okazla sie ciąża! a smak w ustach to tez dobry znak :):tak:
chociaz pewnie, ze sie nie nakrecaj co ma byc to bedzie - czyli fasola!!!!:-D

tja jasne. mozesz byc w ciazy.. nie nakrecaj sie kobito..

jak sie spóźni to zatestuj i po kłopocie..

laseczki u nie wszystko w porzadku jajniki bolą.. czyli pecherzyk rosnie..

mielismy z M powtorzy badania ale stwierdzilismy ze nie bedziemy ich narazie powtarzac.. bedziemy cieszyc sie seksem:)

patrysia mialas problemz jezykiem z literkami tak jak pisama PM ctrl+shift lub alt + shift.. jak nie dziala to:
panel sterowania -> opcje regionalne i jezykowe -> zakladka jezyki -> kliknij na szczegoly->powinno byc jezyk polski klawiatura polski programisty.. ten polski 214 mozna usunac jest on raczej nie potrzebny i nie bedzie sie wlaczal.. ale to na wlasna odpowiedzialnosc (potem mozna go spowrotem zainstalowac z plyki windowsa.. (oczywiscie instruktaz dla XP) jesli masz viste to zapraszam na pw..

takze dziewczynki zyje jeszcze nie umarłam :)
Bardzo sie cieszę że jeszcze żyjesz nasz Ty iformatyku-połozniku :-);-):-D

Nektarynko poradź mi bo widze że jesteś specjalistką informatyczka dlaczego mi kolory szaleja w komputerze mam tylko zielono fioletowe barwy a czasem samo od siebie się "naprawia" i wracają normalne kolory ale tylko na chwilkę. dziewczyny mówiły że to moze karta graficzna bądź przewod od monitora.

mnie tez dzis bolala glowa ale to raczej przez cisnienie... i juz przeszlo.... ale u ciebie to moze na fasolke:tak: moja znajoma kiedys mi opowiadala ze jak byla w ciąży a nie wiedziala jeszcze to strasznie ja glowa bolała przez kilka dni az postanoiwla isc do lekarza ale okazla sie ciąża! a smak w ustach to tez dobry znak :):tak:
chociaz pewnie, ze sie nie nakrecaj co ma byc to bedzie - czyli fasola!!!!:-D
No zobaczymy..;-) Troche cieżko się nie nakręcac:tak: W ciągu dnia to raczej nie mam czasu o tym myślec bo nauka, praca.. ale jak tylko siadam do BB to od razu myśli mnie nachodzą przeróżne:tak::-)

heloł księżniczki..ja dalej słomiana wdowa - i jakoś nie mogę zebrać się do łóżka..dziwnie tak sama w domu i bez męża
A gdzie M?;-)

jak zwykle witam sie wieczorkiem
myslalam ze to tylko ja tu jestem stara i po takich przejsciach,ale widze ze nie

teściowie sie nie popisali, przyjęli synka do domu. Jak zadzwonilam do tesciowej zeby powiedziec co jej syn zrobil to mi nie uwierzyła... Pozniej zaczęly się rozmowy tel z nimi, musiałam ich przekonywac ze to prawda.... Tesc przeczytał koerespondencje syna z kochanką (wlamal sie na maila) i uwierzył, ale nie zrobili nic!!! przez 3 misięce prawie się nie odzywali. Dopiero jak ja zadzwonilam do niego na domowy (czegos niby ode mnie chciał i oddzwonilam) to jego matka chile ze mną rozmawiala, broniła go.., mi powiedziala ze to wszystko minie, ze ona przezyla cos podobnego (pewnie chlopak w mlodosci ją zdradził..) Ja bylam roztrzęsiona, spytałam jej jak moze to minącskoro zrobil żonie w ciązy takie świństwo, ze spotykał się z nią 3 miesiące jednoczesnie robiąc swiadmie dziecko , to ona ironicznie powiedziała "ej, przesadzasz, chyba nie 3 miesiące", powiedziala ze on tez to przezywa, ze taki jest zamknięty w sobie. DOpiero ode mnie się dowiedziala że on ich nadal oszukuje, ze im mowi ze mnie przeprasza i się stara a to ja nie chcę...
Strasznie się zawiodłam po tym telefonie... Mój ojciec do niej zadzwonil i ja trochę na ziemię sprowadził, teraz dzwoni do mnie raz na jakis czas, ale ja średnio mam ochotę z nimi gadac. ich reakcja powinna byc inna na początku....
Ale dla nich to chyba nic się nie stało, synus u nich mieszka.
jak czytalam o tobie i exelu i tesciach tak jak bym czytala swoja historie.........tylko ze moj bzykał sie ze swoja przyszła bratowa w jednym pokoju ja spałam z synek a w drugim sie działo.....no i wscipska Dzidzia musiała to zobaczyc....i tak sie wyparł,no ale coz .....spakowałam sie i sru do polski.....a on ...coz ...urodzil sie i syn,w sierpniu drugie sie urodzi.....ale jakis czas temu pytal czy moze wrocic....bron Boze takich pomysłow...

kasiu przeczytaj sobie ktorys moj post o .....hm...jak obecna moja gadzinka dała mi pierscionek....narmalnie bajka i pomysłowy gosc....

tak przy okazji...mam nalesniki z truskawkami

reklama
Do góry