reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Jasne , że możesz:tak: U nas juz teraz wygląda to coraz lepiej.....
No to super, że taki kontakt macie :tak:

faktycznie niepotrzebnie testowalam, ale z drugiej sterony juz poplakalam..i mimo, ze @ wciazbrak - dzis 25dc- to i tak nadziei 1%:-(bo czuje sie okresowo
Poczekaj spokojnie.

DZIEWUSZKI a ile czasu trzeba odczekać po RTG klatki piersiowej i zatok żeby zafasolkować,
Nie mam pojęcia

ale czego Slonce?? jestem najszczesliwsza osoba na swiecie :-) mam cudownego M ktory poza nami swiata nie widzi a teraz dam mu synka wiec wogole mnie nosi na rekach :-p
Też musiałaś swoje przejść.

Ja w czwartek wizyta pierwsze podglądanko... ciekawe czy będzie więcej pęcherzyków bo biorę troszkę większą dawkę clo...
POZDRAWIAM :-):-):-)
Mam nadzieje, że będzie ich duuuużo;-)

Witajcie Kochane.
Ale mi dzisiaj źle... Nie wiem, czy to ta pogoda, czy co... Tak mi jakoś słabo i źle na żołądku i mam przeraźliwą zgagę... Nie wiem, co mam ze sobą zrobić. Najchętniej położyłabym się do góry brzuchem i nie robiła nic
To prawda pogoda nie zachęca.

idę w przyszłym tygoniu do nowego gin, podobno potrafi działać cuda:-) to niech ze mną też cosik zrobi:-)
Daj koniecznie znać jak było:tak:

witam sie kochane i ja :tak:po dosc dlugiej przerwie chcialam wam tytlko powiedziec ze podczytuje was regularnie caly czas i trzymam za was mocno kciuki szczegolnie za martynke do 3 razy sztuka kochana:tak::-D

Kropeczko za twoje kolanko takrze trzymam kciukasy no i za nasze panie ktore nosza pod serduszkiem maluszki obyscie wytrwaly moje kochane do konca trzymajcie sie cieplutko olcia kingus gosia katarzynka lore no i kroptusia kciuki zacisniete:-)

tak apropo podczytywania was dzis przeczytalam posty katarzynki odnosnie jej meza i naprawde nie moge sie nadziwic jaka kobieta mozna byc zeby rozbijac malzenstwo tymbardziej walczyc o swoje wiedzac ze katarzynka nosi pod serduszkiem jego dziecko brak mi slow na takie kobiety naprawde ale nie martwcie sie one to i tak kiedys beda mialy oddane predzej czy pozniej nie zyczac oczywiscie nikomu nic zlego:tak:

Trzymahjcie sie cieplutko dziewczynki:-)

Witajcie:biggrin2:

Coś mnie ostatnio głowa boli:baffled: ta pogoda jest paskudna, kto to slyszał, żeby koniec czerwca był taki zimny??:-( Tempka u mnie 36,8.. nawet 37 nie przekroczyła. W sobote mam egzamin już ostatni i muszę się uczyc:-(Ale mi się nie chce.. Dzis poszłam do Filipka (którym sie opiekuje) a Filipek chory.. jego mama wzięła sobie na dziś urlop i pojechalismy z nim do lekarza. Przeziębiony jest. Szkoda, że nie pobędzie z nim w domku przez ten tydzień to ja bym sie w spokoju nauczyła na ten egzamin.. a tak.. głowa mnie pobolewa i brzuszek nieraz. Już niedlugo się dowiem czy cos tam "piszczy":-D

Agniesiak fajno by było gdyby sie udało:tak:;-)Uwazaj zebys sie nie rozchorowała;-)

Hej dziewczyny!​

Dwa dni mnie nie bylo, ale o was nie zapomniała:-)
@ do mnie w niedzielę przylazła idę w przyszłym tygoniu do nowego gin, podobno potrafi działać cuda:-) to niech ze mną też cosik zrobi:-)

A co tam u was??​

Hej Wikulaa.No mam nadzieje,ze nastepnym razem sie uda.A ja tez dostałam @ i próbujemy dalej,moze wtedy sie uda:tak:

W sumie to bawiłamsię dobrze, bo po kilku głębszych każda impreza jest dobra:-) Ale nie ma o czym opowiadać, panna mloda cały czas była obrażona, pan młody sztywny, a ja dużo piłam, jadłam i tańczyłam:-D

To fajnie,ze sie dobrze bawiłas,tak powinno byc:tak:;-)

hej dziewczyny mysle ze mi pomozecie kochalam sie w dni plodne bez zabezpieczenia i bola mnie piersi i podbrzusze a wczesniej podbrzusze mnie nie bolalo czy moge byc w ciazy??

Hej.No niewiem,ale mysle,ze mozesz mniec fasolinke w brzusiu,fajnie by było:tak::-)

agniesiak u ciebie to bez dowch zdnac napewno sie cos zalęgło:-D

Cześć Agniesiak!! tylko ty się nie rozchoruj bo kto egzamin bedzie zdawał ;-);-)
Czy się zalęgło to zobaczymy za parę dni:tak: No własnie nie mam zamiaru się rozchorowac..:-)

hej dziewczyny mysle ze mi pomozecie kochalam sie w dni plodne bez zabezpieczenia i bola mnie piersi i podbrzusze a wczesniej podbrzusze mnie nie bolalo czy moge byc w ciazy??
Zrób test. Zresztą.. pytałas już o to, więc czemu cały czas powtarzasz się?:baffled:

Agniesiak fajno by było gdyby sie udało:tak:;-)Uwazaj zebys sie nie rozchorowała;-)
Oj fajnie, fajnie:tak::-D Uważam.. ale wiecie jak to jest.. Bo chyba na objawy ciazowe to u mnie za wczesnie, co?;-) Czuję się normalnie tylko te bóle głowy takie dziwne no i smak taki gorzki w ustach nieraz.. Hmm.. moze znów mi sie coś uroiło?;-)

reklama
tja jasne. mozesz byc w ciazy.. nie nakrecaj sie kobito..
licze tak po cichu ze jednak fasolka jest w brzuszku ale jak narazie musze czekac
jak sie spóźni to zatestuj i po kłopocie..

laseczki u nie wszystko w porzadku jajniki bolą.. czyli pecherzyk rosnie..

mielismy z M powtorzy badania ale stwierdzilismy ze nie bedziemy ich narazie powtarzac.. bedziemy cieszyc sie seksem:)

patrysia mialas problemz jezykiem z literkami tak jak pisama PM ctrl+shift lub alt + shift.. jak nie dziala to:
panel sterowania -> opcje regionalne i jezykowe -> zakladka jezyki -> kliknij na szczegoly->powinno byc jezyk polski klawiatura polski programisty.. ten polski 214 mozna usunac jest on raczej nie potrzebny i nie bedzie sie wlaczal.. ale to na wlasna odpowiedzialnosc (potem mozna go spowrotem zainstalowac z plyki windowsa.. (oczywiscie instruktaz dla XP) jesli masz viste to zapraszam na pw..

takze dziewczynki zyje jeszcze nie umarłam :)

Do góry