reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Madzia HEJ! Pamiętasz mnie z marcówek?? JAk tam Bartuś, co z tą operacją? Widze że chyba się udała Słodki jest
HejkaPewnie ze Cie pamietam.Operacja udała sie Nasz mały czorcik łobuzuje ładnie raczkuje i stawia pierwsze kroczki jak go trzymam za paszki.rehabilitujemy sie jeszcze,ale puki co zdrówko dopisuje tylko katarek niedawno miał.
A Tobie zycze kolejnego dzidziusia,a moze juz jestes
Pozdrawiam
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
duże kochana koniecznie powtórz staranka
&&&&&&&&&&&&&&&
Dziękuje
HejkaPewnie ze Cie pamietam.Operacja udała sie Nasz mały czorcik łobuzuje ładnie raczkuje i stawia pierwsze kroczki jak go trzymam za paszki.rehabilitujemy sie jeszcze,ale puki co zdrówko dopisuje tylko katarek niedawno miał.
A Tobie zycze kolejnego dzidziusia,a moze juz jestes
Pozdrawiam
To super że się udała operacja, i że mały robi takie postępy Jest naprawde śliczny! Buziaki
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kochane, kuje mnie z prawej strony od wczoraj.. Nie byloby to dziwne gdyby nie fakt, ze nie mam tam jajnika.. Moze wyrostek??? W dodatku wczoraj i dzis mialam drobne rozwolnienie.. Kochane, wczoraj chyba mialam owulacje.. Mozliwe to? @ mialam 9 maja! Co prawda okres trwal jakies 3-4 dni, i az do 15 maja caly czas kochalismy sie z finalem we mnie.. Owu miala mi wypadac 19-20 maj.. Mam cykle 24-25 dniowe.. Ale bez przesady by owu byla 2-3 dni wczesniej.. Co myslicie?
Część. Widzę, że wpis jest już sprzed lat, ale może jeśli zaglądasz tu, to napiszesz, czy udało się i macie troje pociech? Ciekawi mnie to.Witam wszystkich cieplutko.Jestem tu nowa...staramy się od 7 miesięcy..Mamy dwóch synków-Igor ma prawie 11 lat,a Stasio prawie 7..z niecierpliwością wypatruje dwóch kreseczek na teście.:-) POZDRAWIAM
olka11135
Fanka BB :)
Część. Widzę, że wpis jest już sprzed lat, ale może jeśli zaglądasz tu, to napiszesz, czy udało się i macie troje pociech? Ciekawi mnie to.
Jest sporo wątków o staraniach o trzecie dziecko które są bardziej świeże. I zawsze można założyć swój nowy
Podziel się: