Zajączek81
Fanka BB :)
Kropeczko, ty to kochana jesteś strasznie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczynki nie było mnie 2 dni i nawet nie chce patrzeć ile do nadrobienia )) le spróbuję dać sobie jakoś z tym radę) Cały weekend byłam na uczelni i nie miałam siły do was zaglądać, a strasznie się za wami stęskniłam....
Co u was słychać??? Która testuje?? A może są jakieś nowe fasolki ?? mówić mi tu szybciutko )
a do mnie małpa idzie wielkimi krokami....
Ale ...Ewelaaaa...zeby nie było że ja podła czarownica jestem. Moja bratowa na ślubie i weselu była też w drugim miesiącu:-) I szalała jak się patrzy Piotruś zdrowy jak koń się urodził duży:-) Ma już 11 lat
Kropeczko, ty to kochana jesteś strasznie:-)
A mamusia zamiast sie oszczedzac to po uczelniach biega...jak sie czujesz slonko?Cześć dziewczynki nie było mnie 2 dni i nawet nie chce patrzeć ile do nadrobienia )) le spróbuję dać sobie jakoś z tym radę) Cały weekend byłam na uczelni i nie miałam siły do was zaglądać, a strasznie się za wami stęskniłam....
))
Loree, nie tak straszna znowu. Po prostu pan młody był sam, bo pani młoda się źle czuła i miala jakieś kłopoty. Ale z tego co wiem już jest wszystko ok.To jakaś koszmarna historia.
Beatko.... Tak niestety jest...Pewnie nawet nie planowali dzidziusia Ale nie możesz myśleć negatywnie... Jak masz doła to wpadaj do nas.:-) Lepiej mieć doła razem niż się smucić w samotności:-)Witam w ten piękny poniedziałek! Chociaż dla mnie taki sobie.Dzisiaj znowu się dowiedziałam ze prawdopodobnie moja znajoma jest w ciąży.Może by mnie to tak nie zdołowało tylko że nie ma męża a do swojego chłopaka przyjeżdża raz na miesiąc.Takim sie zawsze udaje. Może ja za bardzo się staram albo za bardzo pragnę tego dzieciątka.
Witam w ten piękny poniedziałek! Chociaż dla mnie taki sobie.Dzisiaj znowu się dowiedziałam ze prawdopodobnie moja znajoma jest w ciąży.Może by mnie to tak nie zdołowało tylko że nie ma męża a do swojego chłopaka przyjeżdża raz na miesiąc.Takim sie zawsze udaje. Może ja za bardzo się staram albo za bardzo pragnę tego dzieciątka.