reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Czekaj bo ja jeszcze nie kumata. To Ty na obczyźnie siedzisz czy co?????

Jaja to ja mu ogole i wysmaruje pastą ze świeżej chilli. Nie wyszcza się przez następny tydzień.

buhahahahahahahahahahahahahaha,ale checa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jak kobita cos wymysli cos nie ma h..we wsi hehe

reklama
kropycha a wejdz na znany lekarz.pl moze tam cos znajdziesz o nim...chociaz nie wiem,ale warto sprobowac tutaj tez widzialam forum dla mam w uk,moze napisz tam i dowiesz sie czegos ciekawego,byc moze ktoras go zna i leczyla sie u niego..?

Na początek serdeczne gratulacje naszemu niedowiarkowi - Kinguś miało być dobrze a jest rewelacyjnie. Trzymaj babo nogi razem, jedź witaminki i uśmiechaj się bo masz powód.
:-D:-D Dzięki ;-)

Wiecie co właśnie odkryłam?????
Ta cholerna męda - w sensie mój facet - włazi mi na forum i chyba sobie czyta. Właśnie zauważyłam, że moje ostatnie logowanie było wczoraj o 00:26. Nie było mnie wczoraj z racji dołowanie się w łóżku.
Ku.................wa mać nie wytrzymam. Zabije gnoja.
Mój kiedyś zaglądał mi przez ramię ale pogoniłam. Niezłą musiał mieć lekturę przy naszym tempie pisania.
Może go zbiorowo pozdrowimy ;-);-);-)

Mój kiedyś zaglądał mi przez ramię ale pogoniłam. Niezłą musiał mieć lekturę przy naszym tempie pisania.
Może go zbiorowo pozdrowimy ;-);-);-)

świetny pomysl!!!!!!!!!!!!!!!!!!! My wszystkie Go pozdrowimy a pozniej kolezanka pokaze Mu wiadomosc od nas,w szoku bedzie hehe

kropycha a wejdz na znany lekarz.pl moze tam cos znajdziesz o nim...chociaz nie wiem,ale warto sprobowac tutaj tez widzialam forum dla mam w uk,moze napisz tam i dowiesz sie czegos ciekawego,byc moze ktoras go zna i leczyla sie u niego..?

Sprawdzilam na Znanylekarz.pl ale nic nie znalazlam. Poszukam jakiegos forum teraz. Dzieki kochana

Kaprysiu a masz adres gdzie on przyjmuje w Londynie. Jesli tak to przeslij mi adres na priv. Dziekuje

Juz Ci wyslalam sloneczko :-D

Kungus, jak sie dzis czujesz nasza ciezaroweczko? Somopoczucie sie polepszylo?

Uwaga !!!! Znow pytanie z mojej serii glupich pytan!!
Ciotki, czy ktoras z Was miala moze kiedys tak jak ja w tym dziwnym cyklu? Tzn. po owulce bolaly mnie piersiaki a potem przestaly i ciagle nie bola?? Nie pamietam, zebym kiedykolwiek takmiala. Moze ja w ogole nie mialam owulki???

Ostatnia edycja:
Cześc dziewczyny- jestem w 10 tc,. piersze USG mialam w 6 bylo widadz dzidzie i bło ok, włąsnie wrocilam z kolejnej wizyty i jestem załamana -lekaz stwerdziła ze pęcherz jest pysty.......... nie wiem co mam robic, kazał mi czekac do przyszłego tygodnia i chce porobic badania BetaHCG- ktore 3 tygodnie temu byly idealne ..... i położyć mnie na oddział... na zabieg:( niewiem co mam robic?? jak myslicie- mogł sie pomylić? być zmęczony i niezauważyć czegoś- badanie usg przezpochwowe trwał moze z pol minuty... wszystkei badania pozostałe mam super, nic mi nie dolega....ale boje sie panicznie;-(

Chyba coś dzisiaj ugotuję!!!!!
Mój tata przywiózł mi z Meksyku suszoną w płatkach z nasionami papryczkę jalapeno.
Zrobię maślane oczy, naściemniam ile ja to przy garach siedziałam dla mojego misiaczka.
Wierzcie mi nasion organizm nie trawi a ostrość zostaje.
Przy pierwszym podejściu do toalety dupa będzie go tak piekła, że będzie musiał sobie potem kremikiem wysmarować.
A niech samiec cierpi.

Dobra to ja zaczne!!!

SERDECZNE POZDROWIENIA DLA MĘŻA HANI, KTÓRY NAS TAK NAMIĘTNIE PODCZYTUJE!!! WIDZIMY CIE!!!:-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobra to ja zaczne!!!

SERDECZNE POZDROWIENIA DLA MĘŻA HANI, KTÓRY NAS TAK NAMIĘTNIE PODCZYTUJE!!! WIDZIMY CIE!!!:-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Przylaczam sie do pozdrowien !!! Pozdrawiamy szanownego Pana Szpiega. Juz Ci wspolczuje, bo wiem do czego Hania jest zdolna!
P.S. Niech to bedzie przestroga dla reszty Panow, ktorym takie niecne pomysly przychodza do glowy..
Chyba coś dzisiaj ugotuję!!!!!
Mój tata przywiózł mi z Meksyku suszoną w płatkach z nasionami papryczkę jalapeno.
Zrobię maślane oczy, naściemniam ile ja to przy garach siedziałam dla mojego misiaczka.
Wierzcie mi nasion organizm nie trawi a ostrość zostaje.
Przy pierwszym podejściu do toalety dupa będzie go tak piekła, że będzie musiał sobie potem kremikiem wysmarować.
A niech samiec cierpi.

Hahahahaha, wariatko :-D:-):-D Alez Ci dzisiaj humorek dopisuje!!! Tylko uwazaj, zeby Ciebie nie poprosil o smarowanie pupki ;-)

Cześc dziewczyny- jestem w 10 tc,. piersze USG mialam w 6 bylo widadz dzidzie i bło ok, włąsnie wrocilam z kolejnej wizyty i jestem załamana -lekaz stwerdziła ze pęcherz jest pysty.......... nie wiem co mam robic, kazał mi czekac do przyszłego tygodnia i chce porobic badania BetaHCG- ktore 3 tygodnie temu byly idealne ..... i położyć mnie na oddział... na zabieg:( niewiem co mam robic?? jak myslicie- mogł sie pomylić? być zmęczony i niezauważyć czegoś- badanie usg przezpochwowe trwał moze z pol minuty... wszystkei badania pozostałe mam super, nic mi nie dolega....ale boje sie panicznie;-(

O Boze, nawet nie wyobrazam sobie przez co teraz musisz przechodzic... Masakra. Ja bym Ci proponawala isc do innego lekarza. Lekarze nie sa nieomylni. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok :tak:Przytulam mocno!

reklama

Uwaga !!!! Znow pytanie z mojej serii glupich pytan!!
Ciotki, czy ktoras z Was miala moze kiedys tak jak ja w tym dziwnym cyklu? Tzn. po owulce bolaly mnie piersiaki a potem przestaly i ciagle nie bola?? Nie pamietam, zebym kiedykolwiek takmiala. Moze ja w ogole nie mialam owulki???

Wiesz co, mnie teraz wogóle cycki nie bolą. A do tej pory zawsze coś tam mnie w nich bobolewało. Może to oznaka starości.

Do góry