Czekaj bo ja jeszcze nie kumata. To Ty na obczyźnie siedzisz czy co?????
Jaja to ja mu ogole i wysmaruje pastą ze świeżej chilli. Nie wyszcza się przez następny tydzień.
buhahahahahahahahahahahahahaha,ale checa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekaj bo ja jeszcze nie kumata. To Ty na obczyźnie siedzisz czy co?????
Jaja to ja mu ogole i wysmaruje pastą ze świeżej chilli. Nie wyszcza się przez następny tydzień.
Na początek serdeczne gratulacje naszemu niedowiarkowi - Kinguś miało być dobrze a jest rewelacyjnie. Trzymaj babo nogi razem, jedź witaminki i uśmiechaj się bo masz powód.
Mój kiedyś zaglądał mi przez ramię ale pogoniłam. Niezłą musiał mieć lekturę przy naszym tempie pisania.Wiecie co właśnie odkryłam?????
Ta cholerna męda - w sensie mój facet - włazi mi na forum i chyba sobie czyta. Właśnie zauważyłam, że moje ostatnie logowanie było wczoraj o 00:26. Nie było mnie wczoraj z racji dołowanie się w łóżku.
Ku.................wa mać nie wytrzymam. Zabije gnoja.
Mój kiedyś zaglądał mi przez ramię ale pogoniłam. Niezłą musiał mieć lekturę przy naszym tempie pisania.
Może go zbiorowo pozdrowimy ;-);-);-)
kropycha a wejdz na znany lekarz.pl moze tam cos znajdziesz o nim...chociaz nie wiem,ale warto sprobowac tutaj tez widzialam forum dla mam w uk,moze napisz tam i dowiesz sie czegos ciekawego,byc moze ktoras go zna i leczyla sie u niego..?
Kaprysiu a masz adres gdzie on przyjmuje w Londynie. Jesli tak to przeslij mi adres na priv. Dziekuje
Dobra to ja zaczne!!!
SERDECZNE POZDROWIENIA DLA MĘŻA HANI, KTÓRY NAS TAK NAMIĘTNIE PODCZYTUJE!!! WIDZIMY CIE!!!:-):-):-)
![]()
Chyba coś dzisiaj ugotuję!!!!!
Mój tata przywiózł mi z Meksyku suszoną w płatkach z nasionami papryczkę jalapeno.
Zrobię maślane oczy, naściemniam ile ja to przy garach siedziałam dla mojego misiaczka.
Wierzcie mi nasion organizm nie trawi a ostrość zostaje.
Przy pierwszym podejściu do toalety dupa będzie go tak piekła, że będzie musiał sobie potem kremikiem wysmarować.
A niech samiec cierpi.
Cześc dziewczyny- jestem w 10 tc,. piersze USG mialam w 6 bylo widadz dzidzie i bło ok, włąsnie wrocilam z kolejnej wizyty i jestem załamana -lekaz stwerdziła ze pęcherz jest pysty.......... nie wiem co mam robic, kazał mi czekac do przyszłego tygodnia i chce porobic badania BetaHCG- ktore 3 tygodnie temu byly idealne ..... i położyć mnie na oddział... na zabiegniewiem co mam robic?? jak myslicie- mogł sie pomylić? być zmęczony i niezauważyć czegoś- badanie usg przezpochwowe trwał moze z pol minuty... wszystkei badania pozostałe mam super, nic mi nie dolega....ale boje sie panicznie;-(
Uwaga !!!! Znow pytanie z mojej serii glupich pytan!!
Ciotki, czy ktoras z Was miala moze kiedys tak jak ja w tym dziwnym cyklu? Tzn. po owulce bolaly mnie piersiaki a potem przestaly i ciagle nie bola?? Nie pamietam, zebym kiedykolwiek takmiala. Moze ja w ogole nie mialam owulki???